Pezeşkiyan: ABD'nin baskılarından korkmuyoruz
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ülkenin sorunlarının çözümü için ABD ile müzakerelere bel bağlamadıklarını belirterek, Washington'un baskılarından korkmadıklarını söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İlam eyaletini ziyaretinde yaptığı konuşmada, ABD ile müzakere sürecine ve ülkesine yönelik saldırı tehditlerine değindi.
Pezeşkiyan, "Biz ümidimizi Allah'a besliyoruz, Amerika'ya değil. Bu, dünyayla savaşmak istediğimiz anlamına gelmiyor aksine dünyayla konuşmak istiyoruz ancak zorlamaya, baskıya veya zorbalığa boyun eğmeyeceğiz. ABD'nin baskılarından korkmuyoruz. Gençlerimiz, yatırımcılarımız, bilim insanlarımız, akademisyenlerimiz ve ülkeleri için hayatlarını feda etmeye istekli insanlarımız var. Ülkeyi onlar inşa edecek." dedi.
İran ile ABD arasındaki nükleer müzakere devam ederken, bölgede saldırganlığını sürdüren İsrail'in, İran'ın nükleer tesislerine saldırı planladığına ilişkin iddialar ortaya atılmıştı.
-
misafir 16 saat önce Şikayet Etister kork isterse de korkma kefereler o kadar insanınızı katletti. bir şey yapma durumunda da değilsiniz. yerinizde horozluk yapmaktan başka birşeyiniz de yok. hiç olmazsa bölge ülkeleri olarak bir birliğe varınız birlikte hareket ediniz ama nerde???Beğen
-
AMMAR 22 saat önce Şikayet EtİSRAİLE KIZIYORUZ NEFRET EDİYORUZm amma eğer İran nükleer silah yapsa ilk hedef Türkiye olurdu acam e güven olmazBeğen Toplam 1 beğeni
-
AMMAR 22 saat önce Şikayet Eto kadar siyaset dışı cahilsiniz ki, adamlar nükleer görüşmeleri bahanesi ile cia ve mossad tek tek önemli kişiler ev adresler herşeyi öğrendi, AKTİSİSTLERİN HAREKETİNİ unutturmak için vurdu, sizde daha bakın deyredin korkaklar. yıllarca pkk yı besleyip üzerimize saldınız ALLAH ta size belayı verdiBeğen
-
AMMAR 22 saat önce Şikayet Ethep hava cıva gücünüz mazlum ırak suriye yemen li sünnilere kadın çocuk yaşlılara yettiBeğen
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etköpek kuyruğunu ısırmaz abd iranı vurmaz israilde iranı vurmazBeğen