Modi'den Güney Kıbrıs'a ziyaret! Uzaktan KKTC'yi seyretti

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) bir ziyaret gerçekleştirdi. Rum lider Nikos Hristodulidis ile bir araya gelen Modi, Güney Lefkoşa'daki ara bölgeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) izledi.

Modi'den Güney Kıbrıs'a ziyaret! Uzaktan KKTC'yi seyretti
Modi'den Güney Kıbrıs'a ziyaret! Uzaktan KKTC'yi seyretti
GİRİŞ 16.06.2025 14:59 GÜNCELLEME 16.06.2025 15:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) bulunan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Rum lider Nikos Hristodulidis'in daveti üzerine Lefkoşa'yı ikiye ayıran Yeşil Hat'tı (Ara Bölge) ziyaret etti.

Güney Lefkoşa'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) bakan Modi, Kuzey Lefkoşa'daki Selimiye Cami ile Beşparmak Dağları'nın eteklerine çizilmiş dev KKTC bayrağını uzun süre izledi.

Ziyaret sırasında Hindistan Başbakanı Modi'ye, Rum Lider Hristodulidis bölge ile ilgili bilgi verdi.

Modi'nin KKTC'yi izlediği görüntüler hem GKRY hem de Hindistan televizyonları tarafından yayınlandı.

GKRY'ye 2 günlük resmi ziyarette bulunan Hindistan Başbakanı Narendra Modi, G-7 ülkeleri toplantısına katılmak üzere Kanada'ya gitmek için akşam saatlerinde Kıbrıs'tan ayrılacak.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 17
  • Demedi deme 4 hafta önce Şikayet Et
    Açıkça belirtmek isterimki Türkiye ile birlikte birlik olan bütün ülke millet kavim kazanacaktır.Türkiyenin karşısında bulunan ların sonu cehennem deresidir.
    Cevapla
  • sosyalpat 4 hafta önce Şikayet Et
    beşparmak dağları değil kafirkıran dağları...
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    küfür tek millettir
    Cevapla
  • Türk 4 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel değil mi? Yansın içiniz dışınız. Bakın bakın kahrolun
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 hafta önce Şikayet Et
    bu kafir ne arıyor kıbrısta? hindu kafiri ve rum kesiminde ki mossad ajanları takip edilmeli. olay kıbrısta başlayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez’den ilk hamle Temmuz’da mı? Ekonomistler ölçülü indirim bekliyor
Trump'ın CIA ve FBI planı darbe vuracak! ABD basınından bomba iddia...