Mossad İran'a böyle sızmış! Direksiyonda meğer casus varmış!

İsrail'in İran Genelkurmay Başkanı başta olmak üzere birçok bilim adamına yönelik başlattığı saldırı ile başlayan savaşın detayları netleşiyor. Mossad ajanlarının İran'a nasıl sızdığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 18.06.2025 20:36 GÜNCELLEME 18.06.2025 20:55
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İran Kamyoncular Derneği Başkan Yardımcısı Celal Musevi, gözaltına alınan bazı İsrail ajanlarının 3 yıl öncesinden itibaren kamyon şoförlerinin arasına sızdığını belirtti.

İranlı İşçiler Haber Ajansına (ILNA) konuşan Musevi, son günlerde Mossad ajanı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan kamyon şoförleri hakkında açıklamalarda bulundu.

3 YILDIR KAMYONCU KILIĞIYLA ÜLKEDEYDİLER

  • Musevi, "Bazı Mossad ajanlarının son 3 yıldır İran'da kamyon şoförü olduğu tespit edildi" dedi.
  • Bazı kamyon sahiplerinin ise farkında olmadan bu kişilere araçlarını verdiklerini dile getirdi.
  • Bu olayların kamyoncu camiasının geneline mal edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

NE OLMUŞTU?

İsrail, 13 Haziran'da İran'ın farklı kentlerindeki nükleer tesisler ve üst düzey askeri hedefleri kapsayan geniş çaplı saldırılar düzenlemişti.

Saldırılarda İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı, bazı üst düzey komutanlar ve 9 nükleer bilim insanı hayatını kaybetti. Sivil kaybı ise 224 olarak açıklandı.

İRAN'DAN MİSİLLEME: BALİSTİK FÜZE SALDIRISI

İran ordusu saldırılara karşılık olarak İsrail’e balistik füzelerle misillemede bulundu. Bu saldırılarda 24 kişi öldü, 500’den fazla kişi yaralandı.

MOSSAD OPERASYONLARINA KARŞI GÖZALTILAR SÜRÜYOR

İran’ın çeşitli kentlerinde çok sayıda kişinin, İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a ajanlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi. Bunlar arasında kamyon şoförü kılığına giren ajanların da bulunduğu tespit edildi.

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • vatandaş 5 gün önce Şikayet Et
    Türkiyede bu ajan modelinden cumhuriyetin ilanı ile o dönemin üst düzey ermeni ve yahudi asıllıları içimize soktular şimdilerde siyasi partilerin sanayicilerin bürokratların içlerine kadar milyonlarcası yerleşmiş bunları bir iç savaşla ancak temizleriz Rabbim bu milleti içinizdeki bu hainlerden korusun
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Fetö hangi ırktan idi???
    Cevapla
  • vatandaş 5 gün önce Şikayet Et
    Bizim ülkemize suriyeli afganlı ırak lı kılığında rahatlıkla girip çıkarlar.
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    bizde fetöcüleri kullandıkları gibi iranlıları da kullanmış olabilirler direk yahudi değildir. belki başka ülke uyruklu gibide girmiş olabilirler
    Cevapla
  • misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Bize ders olsun israille ilişkisi ne varsa soruşturulmalı takibe alınmalı içerisinde i harfi olan herşey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Motorin ve benzine büyük indirim geliyor! Tarihler belli oldu
En çok savaş kazanan ülkeler belli oldu! Türkler tarih boyunca kaç savaş kazandı?