Savaşta son dakika: İran ve ABD arasında ilk görüşme!

İsrail ve İran arasında devam eden savaş her geçen gün dozunu artırırken savaşa girip girmeyeceği merak konusu olan ABD, iran'la ilk teması kurdu.

GİRİŞ 19.06.2025 18:55 GÜNCELLEME 19.06.2025 19:55

Son dakika haberi...Orta Doğu'da yaşanan İsrail-İran savaşında müzakare için yeni yollar denenmeye başlandı.

ABD İLE İLK GÖRÜŞME

Reuters'a konuşan üç diplomat, İsrail'in geçen hafta İran'daki hedefleri vurmaya başlamasının ardından ABD'nin özel temsilcisi Steve Witkoff ile İran Dışişleri Bakanı Abbas Irakçi'nin krizden diplomatik bir çıkış yolu bulmak amacıyla birkaç kez telefon görüşmesi yaptığını söyledi.

KAYNAK: REUTERS, HABER7
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • KARGA 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD Savaşa Girerse En Büyük Fatura ABD ye Kesilecek . ABD nın Çöküşü ve Eyaletlere Bölünmesi Hızlanacak . Borcu Kat ve Kat Çoğalacak . Alaska Kiralanacak . ABD Masraftan Kaçınmak İçin Askeri Üsleri Geri Çekecek . ABD de Kısa Süreli Başkanlar Görev Alacak . İsrail Tarihte Görülmemiş Tazminat Ödemeye Mahkum Olacak . Afrika dan Bütün Dünya ya Göç Hızlanacak . Robot Askerler Üretilecek .
    Cevapla
  • İSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika savaşa girerse dünya savaşı çıkar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HGS'de yeni dönem başladı! Araç sahipleri artık bunları yapmak zorunda
Baykar imzalı İHA'lardan tarihi sürü harekatı: Havada 20 mühimmat aynı anda emir aldı!