Avrupa ülkesinden İsrail kararı! Resmen yasaklandı
Fransa'da mahkeme, Nice Belediye binasının cephesinde bulunan İsrail bayraklarının Orta Doğu'daki saldırıların ulaştığı boyut ve uluslararası gerilimler göz önünde bulundurularak kaldırılmasına karar verdi.

SON DAKİKA HABERİ: Fransa'nın Nice kentindeki Nice İdari Mahkemesi'nden yapılan yazılı açıklamada, mahkemenin, belediye binasının cephesindeki İsrail bayraklarının kaldırılmasına hükmettiği belirtildi.
MAHKEME İSRAİL BAYRAKLARININ KALDIRILMASINA HÜKMETTİ
Açıklamada, mahkemenin, İsrail bayrağının kaldırılması için Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi'ye 5 gün süre tanıdığı kaydedildi.
Mahkeme, Orta Doğu'daki saldırıların ulaştığı boyut ve uluslararası gerilimler göz önünde bulundurulduğunda İsrail bayraklarının yalnızca "esirlere destek simgesi" olarak görülemeyeceğine karar verdi.
İSRAİL'E DESTEK VE SİYASİ GÖRÜŞ BEYANI OLARAK ALGILANDIĞI İÇİN YASAKLANDI
Mahkeme, İsrail bayraklarının belediye binasına asılmasının, "İsrail'e bir destek ve siyasi görüş beyanı" olarak algılandığını belirterek yasakladı.
Ulusal basın, mahkeme kararının ardından Estrosi'nin İsrail bayraklarını belediye binasının cephesinden kaldırdığını aktardı.
Nice Belediyesi, Hamas'ın 7 Ekim 2023 saldırısı sonrasında belediye binası cephesine İsrail bayrağı asmıştı.
Birçok vatandaş ve aktivist, İsrail bayraklarının kaldırılması için Nice Belediyesi'ne başvurmuş, reddedildikten sonra idare mahkemesine dava açmıştı.
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtDinsizin hakkından imansız gelirmişBeğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Ettepki olsun diye değil, saldırı olur korkusuyla kaldırmıştır bu antiloplarBeğen Toplam 4 beğeni
-
Milli görüşçü 1 ay önce Şikayet EtElhamdulillah o bayrak yok olacak tarihte anılırken lanrtle hatirlanacak dunyada savunacak kimse kalmayacak hep nefret ve lanet okunacak yahudi milletinin dunya uzerinde yasayacak yeri kalmayacak acinacak duruma dusecekler ama hic bir millet acımayacak az kaldi cok az öldürdükleri bebeklerin kaninda bogulacaklar azgın lanetli mahluklarBeğen Toplam 2 beğeni
-
+EKREM+ 2 ay önce Şikayet Etaman c h p duymasın zaten akşamdan kalmalar kudururlar onlara göre i oglu ve güya özgür yahudi demokrat ölen o masumlar +hamas +terörist reziller çıkında önce bu sözünüzden dolayı bir özür dileyin tabi hırsızları korumaktan başınızı alabilirsenizBeğen Toplam 16 beğeni
-
Ottoman grandson 2 ay önce Şikayet Etiki yüzlü BatıBeğen Toplam 9 beğeni