Hindistan’da kimya fabrikası patladı:10 ölü!

Hindistan'daki bir kimya fabrikasında patlama meydana geldi. Gerçekleşen patlamada 10 işçi yaşamını yitirdi.

Hindistan’da kimya fabrikası patladı:10 ölü!
Hindistan’da kimya fabrikası patladı:10 ölü!
GİRİŞ 30.06.2025 16:58 GÜNCELLEME 30.06.2025 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın Telangana eyaletindeki bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamada 10 işçinin hayatını kaybettiği bildirildi.

12 İŞÇİ YARALANDI

Hindistan'ın Telangana eyaletinde bir kimya fabrikasındaki reaktörde patlama meydana geldi. Patlama kaynaklı çıkan yangın sonrası, itfaiye ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayda 10 kişi yaşamını yitirdi, 12 işçi yaralandı. Patlama nedeniyle birçok işçinin fabrikada mahsur kalmış olabileceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: DHA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hakan TAŞÇI 1 gün önce Şikayet Et
    İsrailin ve ABDnin işbirliği ileTerör saldırıları ile Alma Pakistanın mazlum halkının ahını.Çıkar aheste:aheste HİNDİSTANDAN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Transfer fırtınası başladı: Avrupa devlerinin kadroları sil baştan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan skandal karikatüre sert tepki: Açık bir kışkırtmadır!