ABD ziyareti öncesi kritik açıklama! Netanyahu'dan flaş ateşkes yorumu!
ABD seyahatinden önce, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda basın mensuplarına konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Barış çemberini hayal edebileceğimizin çok ötesine genişletme fırsatı var” diye konuştu.
GİRİŞ 07.07.2025 12:03
GÜNCELLEME 07.07.2025 12:28
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Barış çemberini hayal edebileceğimizin çok ötesine genişletme fırsatı var” dedi.
Trump ve Netanyahu görüşmesi bugün Beyaz Saray'da gerçekleşecek
BEN GURİON'DA KONUŞTU!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda ABD'ye uçmadan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu. Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump ile Washington'da yapacağı görüşmenin, Gazze'de ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını belirtti.
"BARIŞ ÇEMBERİ VURGUSU"
- Gazze’de 20 sağ, 30 ölü İsrailli esir bulunduğunu ve hepsini geri getirmek için çalıştıklarını söyleyen Netanyahu, “Barış çemberini hayal edebileceğimizin çok ötesine genişletme fırsatı var” diye konuştu.
Trump: Gazze'de anlaşmaya yakınız
KAYNAK: DHA