ABD'de kanlı zirve! Netanyahu, Rubio ve JD Vance ile görüştü
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, üçüncü ABD ziyareti kapsamında ABD Başkan Yardımcısı James David Vance (JD Vance) ve ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Washington'da bir araya geldi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Washington D.C.’deki temasları çerçevesinde ABD Başkan Yardımcısı James David Vance ile görüştü.
VANCE VE RUBİO GÖRÜŞTÜ
Beyaz Saray'ın karşısındaki tarihi Blair House'da gerçekleşen görüşmeye, İsrail Stratejik İşler Bakanı Ron Dermer, İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, İsrail’in Washington Büyükelçisi Yechiel Leiter ve Başbakanlık Askeri Sekreteri Tümgeneral Roman Goffman katıldı.
GECE SAATLERİNDE RUBİO İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ
İsrail hükümetine bağlı Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, görüşmenin Washington'daki "Blair House"da gerçekleştiği bildirildi.
İkilinin görüşmeye önce heyetlerle başladığı kaydedilen açıklamada, daha sonra görüşmenin baş başa devam ettiği ifade edildi.
Açıklamada, Netanyahu'nun aynı zamanda ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ile de bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.
-
Misafir 16 saat önce Şikayet EtşeytanlarBeğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 17 saat önce Şikayet EtDünyanın hayırsız evlatları...Beğen
-
Vatandaş 18 saat önce Şikayet EtKafir kâfirin dostudur.. Nasılda sarmaş dolaş... ışığınız bol olsun ışıklarda uyuyun.. Ateşiniz bil olsunBeğen
-
Mete Han 20 saat önce Şikayet Etkiside isaile çalışan aynı itin grubu.Beğen
-
Misafir 20 saat önce Şikayet Etaşağılık siyonist köpekleriBeğen