Avusturya'da uzun namlulu saldırı! 1 can kaybı!

Avusturya'da kasaba merkezinde uzun namlulu silahla ateş açarak iki kişiyi vuran saldırgan kaçtığı arazide intihar etti.

Avusturya'da uzun namlulu saldırı! 1 can kaybı!
Avusturya'da uzun namlulu saldırı! 1 can kaybı!
GİRİŞ 13.07.2025 16:51 GÜNCELLEME 13.07.2025 16:51

Avusturya'nın  Aşağı Avusturya eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

YARALILAR VAR!

Avusturya'nın Aşağı Avusturya eyaletine bağlı Traiskirchen kasabasında silahlı saldırı düzenlendi. Polis, şüphelinin kasaba merkezinde uzun namlulu silahla ateş açtığını ve 2 kişiyi vurduğunu açıkladı. Bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten polis, diğerinin ise ağır yaralandığını kaydetti.

Polis, Avusturya vatandaşı olan şüphelinin, saldırıyı düzenledikten sonra kaçtığı arazide intihar ettiğini aktardı. Şüphelinin ‘cezaevi izninde’ olduğu sırada gerçekleştirdiği saldırıda kullandığı uzun namlulu silahı yasal yollarla edinmediğini bildiren polis, saldırının nedeninin araştırıldığını açıkladı.

KAYNAK: DHA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • perde arkası 3 ay önce Şikayet Et
    Müslüman olsaydı islami terör derlerdi ....şimdi hırıstiyan terörü diyebilirmiyiz....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kendi silahları ile vurulma korkusu başladı: İsrail mühimmat sağladığını kabul etti!
Hükümet duyurdu! Gelir vergisi, MTV, harçlar ve BES’te yeni dönem başlıyor