Son dakika: Peş peş kanlı saldırılar: 104 kişi daha şehit oldu!

Son dakika haberi... İsrail ordusunun Gazze'ye düzenlediği saldırılarda son 24 saatte 104 Filistinli hayatını kaybetti, 399 kişi yaralandı.

GİRİŞ 30.07.2025 20:30 GÜNCELLEME 30.07.2025 20:37
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 104 artarak 60 bin 138'e ulaştı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.

SON 24 SAATTEKİ SALDIRILARDA 104 KİŞİ ŞEHİT OLDU, 399 KİŞİ YARALANDI

Sağlık Bakanlığı açıklamasında, son 24 saatte Gazze Şeridi'ndeki hastanelere 104 ölü ve 399 yaralının ulaştığı bilgisine yer verildi.

İsrail ordusunun Gazze'de 19 Ocak'ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda 8 bin 970 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, 34 bin 228 sivilin yaralandığı ifade edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının ise 60 bin 138'e, yaralıların sayısının 146 bin 269'a ulaştığı kaydedildi.

Gazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.

Gazze'de 27 Mayıs'tan bu yana İsrail-ABD güdümlü "Gazze İnsani Yardım Vakfı" tarafından insani yardım adı altında kurulan dağıtım bölgelerinde Filistinlilerin hedef alındığı sistematik saldırılar sonucu ölenlerin sayısı 1239, yaralıların sayısı da 8 bin 152'ye çıktı.

İsrail'in kıtlığı dayattığı Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 7 Filistinlinin daha açlıktan hayatını kaybettiği, açlık nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 89'u çocuk 154'e yükseldiği belirtildi.

KAYNAK: AA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 204
  • DARK 1 saat önce Şikayet Et
    Allah'ım bu dünyayı yok eyle.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    durmuyorlar değil durduramıyoruz deyin
    Cevapla
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    Allahım kahreyle İsrail kafirini.Sabi çocuklar hürmetine
    Cevapla
  • Ayarcı 7 saat önce Şikayet Et
    Yüce Allah CC Yahudileri ve destekçilerini yerle yeksan etsin inşallah...
    Cevapla
  • yolcu 7 saat önce Şikayet Et
    ey Arabistan Mısır Ürdün birleşik Arap emirlikleri Bahreyn Mahmut Abbas neden sesizsiniz bir millet yanı başınızda yok ediliyor utanın yarın mahkemei Kübra da ne cevabınız olacak utanın artık yeter bu kanı katliamı durdurun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
10 yıldır konuşuluyordu! 20 bin TL'lik fatura yolda: Bugün son gün...
Bursa'da şaşkınlık yaratan görüntü: Yangında sadece o alan yeşil kaldı!