İsrail, Filistin Kızılay'ı karargahını bombaladı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Filistin Kızılay'ına ait karargahı hedef aldı.

İsrail, Filistin Kızılay'ı karargahını bombaladı
İsrail, Filistin Kızılay'ı karargahını bombaladı
GİRİŞ 03.08.2025 07:25 GÜNCELLEME 03.08.2025 12:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail ordusu, Han Yunus kentindeki Filistin Kızılay'ına ait karargahı bombaladı. 1 Kızılay çalışanının hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı saldırıda doğrudan çalışanların bulunduğu alan hedef alındı. Patlamanın ardından binada yangın çıktı.

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023’ten bu yana şiddetli saldırılar düzenleyerek insani felakete sebep olduğu Gazze'de onlarca hastane ve sağlık kuruluşunu bombaladı, baskın düzenledi veya yıktı. Saldırılarda onlarca sağlık çalışanı hayatını kaybederken, birçok hastane ve sağlık tesisi tamamen hizmet dışı kaldı. Gazze'deki Filistinliler, İsrail'in "hayatı yaşanmaz hale getirmenin bir parçası olarak" sağlık sistemini hedef aldığını belirtiyor.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Hakan TAŞÇI 1 hafta önce Şikayet Et
    Terörist İsrail soykırımcı Filistin toprağı GAZZEYİ İLHAK ETMEK için ABLUKA ALTINDAKİ FİLİSTİNLİLERİ acımasızca katlediyor.Batılı devlet yöneticileri FİLİSTİNİ TANIMA İLE BİRLİKTE FİLİSTİNİ KURTARMAK İÇİN MÜDAHALE EDİLMELİ.TERÖRİST İSRAİL VAHŞİCE FİLİSTİNLİ LERİ KATLEDİYOR.
    Cevapla
  • yunus 1 hafta önce Şikayet Et
    biz ne zaman televivi bombalayacaz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    allah seni de sana destek verenleri de dünya ve ahirette yaksın,melun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rezan Epözdemir dosyasında hassas tespitler... MOSSAD ve CIA ajanları karede! MİT devrede
Mourinho bizzat istemişti! Fenerbahçe'den Zinchenko için Arsenal'a teklif