Almanya'dan Rusya'ya diplomatik mesaj: Rus Büyükelçiyi bakanlığa çağırdı!
Rus insansız hava araçlarının (İHA) Polonya ve NATO hava sahasını ihlal etmişti. Almanya konuya ilişkin Almanya, Rus Büyükelçi Neçayev’i bakanlığa çağırdı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rus insansız hava araçlarının (İHA) Polonya ve NATO hava sahasını ihlal etmesi sonrası Rusya’nın Berlin Büyükelçisi Sergey Neçayev’in bakanlığa çağrıldığı ve bu duruma tepki gösterildiği bildirildi.
NATO KRİZİ
Rus insansız hava araçlarının (İHA) Polonya ve NATO hava sahasını ihlal etmesi sonrası Almanya’dan diplomatik adım geldi. Almanya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rusya’nın Berlin Büyükelçisi Sergey Neçayev’in bakanlığa çağrıldığı ve bu duruma tepki gösterildiği bildirildi. Açıklamada, "Putin'in NATO hava sahasında Rus İHA'larını kullanma eylemleri tehlikeli ve kabul edilemezdir. NATO ittifak topraklarımızı ve güvenliğimizi savunmak için güçlü bir şekilde bir arada durmaktadır" ifadeleri kullanıldı.
-
Das 3 hafta önce Şikayet EtIki tane kücük iha girdi diye bu tantana ne polonya yalan söylüyor kendi iha lari sanki almanyaya girdi sanane polonyadan illa kafasina nükleer silah yiyecekBeğen Toplam 1 beğeni
-
reşo 3 hafta önce Şikayet EtBu almanya kendi ekseninde dönüp duruyor sanki bi halt mış gibi korkak ördeklerBeğen Toplam 2 beğeni