Tarihe geçen satış! 5. nesil savaş uçağı Su-57 ilk kez Rusya dışında!
Son dakika: Rusya tarihine geçen savunma anlaşması resmen duyuruldu. ilk defa 5. nesil savaş uçağı olarak geliştirilen Su-57'nin ihracatını gerçekleştirdiği bildirildi.
Su-57'nin üreticisi Birleşik Uçak Şirketi (UAC) Genel Müdürü Vadim Badeha, Rus devlet kanalı Pyerviy Kanal'a açıklamalarda bulundu.
'SAVAŞ GÖREVİNE BAŞLADILAR'
Rusya'nın Su-57 ihracatını gerçekleştirdiğini belirten Badeha, "Yabancı müşterimiz ve ortağımız ilk iki uçağı çoktan aldı. Savaş görevine başladılar ve en iyi niteliklerini gösteriyorlar. Müşterimiz memnun." diye konuştu.

Badeha, Su-57'yi alan ülkeye dair detay paylaşmazken, Rus basınında çıkan bazı haberlerde söz konusu ülkenin Cezayir olabileceğine dair bilgilere yer verildi.
SU-57 HAKKINDA!
Rusya Hava Kuvvetleri için 5. nesil savaş uçağı olarak geliştirilen Su-57, uçuş menzili, hız ve manevra kabiliyeti ön plana çıkıyor.

Su-57'nin takviyesiz süpersonik uçuş, kısa mesafeli kalkış ve iniş, radarlara görünmezlik (hayalet) teknolojileri, kapalı bölmelerde silah sistemleri, süper manevra kabiliyeti gibi özellikleri bulunuyor.

-
Mehmet Arif 10 dakika önce Şikayet EtBir şeyi bazı yazılım kodlarıyla almak, üzerinde değişiklik yapma hakkını almak vs farklı fiyat. Başkalarına karşı kullanamayacak pakette almak ayrı fiyat, çok daha ucuz olur.Beğen
-
Erkan 29 dakika önce Şikayet EtBiz bunlardan gizli saklı almalıyız çünkü bizi oyalayan Almanya Amerika köpeği var belli ki farklı bir niyet var al ne kadar uçak alabilirsen al sonra ikinci el olarak farklı ülkelere satarız kaan gelince güney korenin uçağı da olabilir alınBeğen Toplam 4 beğeni
-
misafir 33 dakika önce Şikayet EtRuslar çevik ve hızlı uçaklar yapıyorlar ama uçakların motor ömürleri kısa bakım onarım hem para hemde zaman kaybıBeğen Toplam 1 beğeni
-
lewi 44 dakika önce Şikayet EtEurofighter daha iyiBeğen Toplam 4 beğeni
-
Ersin 47 dakika önce Şikayet EtŞişirmeyi iyi biliyorlar..Beğen Toplam 2 beğeni