Türkiye'yi terk etti: Ünlü oyuncu, papazla evlenip Hristiyan oldu
"Bir Bulut Olsam" ve "Hayat Devam Ediyor" dizileri ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, ABD'de yapılan dini törenle Thomas Wick isimli papazla evlendi. Ünlü oyuncunun vaftiz edildiği ve Hristiyan olduğu öğrenildi.
2011 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Hayat Devam Ediyor" dizisinin başrolünde oynayarak ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, ABD'de düzenlenen dini törenle Rahip Thomas Wick ile evlendi.
2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenen ve 2017 yılında boşanan Miraloğlu, daha sonrasında ABD'ye gitmiş ve kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady isimli Amerikalı ile evlenerek gündem olmuştu.
Amerika’da yaşayan oyuncu Meltem Miraloğlu, dün hayatını dini bir törenle Thomas Wick isimli bir rahiple birleştirdi. Miraloğlu, ayrıca vaftiz olmuş ve temel ayinleri yerine getiriyormuş. Bir insanın din değiştirmesine saygı duyuyorum. Kimsenin manevi arayışı yargılanmamalı ancak… pic.twitter.com/qyAGRMndnX
— Onur Akay (@onurakaymedya) December 16, 2025
PAPAZLA EVLENDİ, HRİSTİYAN OLDU
Grady ile de boşandıktan sonra ekonomik sıkıntılar çektiği ve evlere temizliğe giderek gündelik işlerde yaşadığı öğrenilen Miraloğlu'nun, düzenlenen dini tören ile Wick adındaki ABD'li bir rahip ile evlendiği öğrenildi.
Gazeteci Onur Akay'ın haberine göre, Miraloğlu, evliliğin yanı sıra vaftiz oldu ve Hristiyanlık dininin temel ayinlerini yerine getirmeye başladı.
New Jersey eyaletinde yaşadığı öğrenilen Miraloğlu, 2024 yılında Türkiye'ye yaptığı çağrıda ABD'de zorla tutulduğunu belirtmiş ve pasaportuna erişemediğini açıklayarak, yetkililerden yardım talep etmişti.
-
Misafir 6 dakika önce Şikayet EtCanı CehennemeBeğen
-
AtA 7 dakika önce Şikayet EtDirek aklıma gelen içimizdeki kripto Ermeni meselesi. Yanılmadığımı düşünüyorum. Benzerleri ülkemde maalesef çoook fazla...Beğen
-
Misafir 10 dakika önce Şikayet Etsanki müslümandiBeğen
-
Bozok 17 dakika önce Şikayet EtPapaza nikah düşer mi? Zaten ne olduğun belli değildi yada belli etmiyordun. Kimliklerimize meşrebimiz yazılmalı.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ayhan KALENDER 18 dakika önce Şikayet EtBi halt olmamış para için maddi sıkıntılardan kurtulmak içişn bir tercih yapmış. Demek ki fazla seçeneği yoktu. Her tercih bir vazgeçiştir ama yanlış bir tercih olmuş. Herkesin kendi iradesi ve herkes Allahu tealaya sonunca hesap verecekBeğen Toplam 1 beğeni