Stefan Kuntz'a cinsel saldırı suçlaması! İstifa etti
Bir dönem A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıran Alman antrenör Stefan Kuntz'un, Hamburger SV'de görevli dört kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Kuntz'un, bu nedenlerden dolayı Hamburger SV'deki görevinden istifa ettiği aktarıldı.
GİRİŞ 12.01.2026 07:57
GÜNCELLEME 12.01.2026 09:18
2021-2023 yıllarında Türk Futbol Milli Takımı'nı da çalıştıran Alman antrenör Stefan Kuntz'un, Hamburger SV'nin sportif direktörlüğünü ailevi nedenlerden dolayı bıraktığı ifade edilmişti.
A Milli Takımın eski teknik direktörü Stefan Kuntz, Hamburg'dan ayrıldı
Ancak Bild gazetesi, Kuntz'un görevini cinsel taciz suçlamaları nedeniyle bıraktığını iddia etti. Gazetenin "Cinsel taciz. HSV şefi Kuntz neden gitmek zorunda kaldı" başlıklı haberinde, kulüpte görevli bir kadının kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğunu yazdı. Ayrıca başka üç kadının da benzer iddialarda bulunduğu belirtildi.
YORUMLAR 1
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etkuntz tr deki antrenörlerin daha terbiyeliBeğen
-
hak 1 saat önce Şikayet Etmedeni AvrupaBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtAdamlarda Allah korkusu yok ne bekleniyor kiBeğen Toplam 1 beğeni
-
ceyhun 1 saat önce Şikayet Etülkemizde olsaydı devam ederlerdi.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Hasan 1 saat önce Şikayet EtCeyhun o kadar da geniş olmaBeğen Toplam 1 beğeni
-
HAKAN 1 saat önce Şikayet Etherkesin çevresi farklı genellemek yanlışBeğen