ABD, Doğu Pasifik'te bir gemiyi daha vurdu
ABD, Doğu Pasifik'te daha önce belirlenmiş uyuşturucu kaçakçılığı rotasında seyrettiği ve uyuşturucu kaçakçılığı eylemini yürüttüğü gerekçesiyle bir gemiyi vurdu.
ABD Güney Saha Komutanlığı'nın (SOUTHCOM) Amerikan X şirketinin sosyal medya platformu hesabından saldırıya ilişkin açıklama yapıldı.
Açıklamada, ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth'in talimatıyla, daha önce belirlenmiş uyuşturucu kaçakçılığı rotasında seyrettiği ve uyuşturucu kaçakçılığı eylemini yürüttüğü gerekçesiyle bir gemiye ölümcül bir saldırı düzenlendiği belirtildi.
Saldırı sonucu iki kişinin öldürüldüğü ifade edilen açıklamada, saldırıdan sağ kurtulan bir kişi için arama kurtarma faaliyetinin sürdüğü kaydedildi.
ABD ordusunun, son zamanlarda uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla Karayipler ve Pasifik Okyanusu'ndaki bazı teknelere saldırılar düzenlemesi ve içindekileri doğrudan hedef alması, uluslararası kamuoyunda "yargısız infaz" tartışmalarına yol açıyor.
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtAma bilmiyorki kendi sonunu hazırlıyor birileride abd nin bir gemisini vursa ne olur bakalımBeğen
-
Ersever 1 ay önce Şikayet EtTüm dünya abd menşeili tüm sosyal medya, arama motoru ve ürünleri boykot edip kullanmamalı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Mrd 1 ay önce Şikayet EtYargısız infaz ne demek, Asıl. Korsan görmek istiyorsanız dünyayı yönetenlere bakınBeğen Toplam 9 beğeni
-
Misafirler18 1 ay önce Şikayet EtIlk olarak terörü diye ülkeleei karistirdilar sonra isid deas diye simdi de uyusturucu sanki yeni cikti yüz yillardir vara ama simdi isine geliyor mücadeleBeğen Toplam 6 beğeni