Suriye tamam, sıra Irak'ta: CIA aparatı Rubin azapta! 'Türkiye yüksekten uçuyor'
Suriye’deki yeni dengeler sonrası Türkiye’nin PKK’nın lojistik hatlarını kesme girişiminden rahatsız olan ABD'li siyonist Rubin, Ankara’nın milli çıkarlarını korumasını 'egoizm' olarak yaftalamaya kalktı.
- Türkiye'nin Suriye sahasındaki başarısının ardından gözünü Irak'taki terör unsurlarına çevirmesi, ABD'li Siyonist Rubin'i endişeye sevk etti.
- ABD’li Michael Rubin, Başkan Erdoğan’ın Trump ile kurduğu güçlü diplomasi sayesinde Ankara’nın bölgede “durdurulamaz güçle” yüksekten uçtuğunu söyledi.
- Rubin, PKK’yı kast ederek “zamanın Kürtlerin lehine olmadığını” itiraf etti.
Her fırsatta Türkiye düşmanlığı yapmasıyla tanınan ve 15 Temmuz darbe girişimine verdiği destekle bilinen Amerikan Girişim Enstitüsü (AEI) uzmanı, CIA aparatı Michael Rubin, Ankara’nın milli güvenliğini önceleyen politikalarını hedef aldı. Amerika’nın Sesi’nin Kürtçe edisyonuna konuşan Rubin, Türkiye’nin kendi hudut güvenliğini sağlamasını ve bölgedeki oyun kurucu rolünü hazmedemeyerek, bu durumu “egoistlik” olarak nitelendirdi.
Michael Rubin, “Bu egoizm açıkça hissediliyor, ancak Kürdistan Bölgesi Hükümeti’nin, Türkiye ve yandaşlarının Suriye’de yaptıkları kadar büyük bir gelişmeden endişe etmesi gerektiğinden şüpheliyim; Kürdistan Bölgesi Hükümeti açıkça kurumlara sahiptir ve tanınmıştır.” dedi.

SES RUBIN'DEN GELDİ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın geçtiğimiz günlerde CNN Türk ekranlarında verdiği “Suriye’den sonra sıra Irak’ta olacak” mesajı da Rubin’i rahatsız etti. Fidan’ın, Irak merkezi hükümetini inisiyatif almaya çağırarak, özellikle Şengal’in PKK'dan temizlenmesi gerektiğine dair kararlı vurgu yapmış ve gerekirse Türkiye’nin güç kullanarak sorunu çözeceğini belirtmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile güçlü ilişkilerine dikkat çeken Rubin, Ankara’nın bu dönemde bölgesel etkisini artırmak için hamleler yapmasından duyduğu rahatsızlığı gizleyemedi.
ABD’li MOSSAD artığı Rubin, “Türkiye hükümeti bölgedeki etkisini artırmak için gerginliklerden faydalanmak istiyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Donald Trump ile güçlü bir ilişkisi var. Türkiye, istediği her şeyi yapabileceğine inandığı için yüksekten uçuyor.” ifadelerini kullandı.

ZAMAN 'TERÖRİSTAN'IN ALEYHİNE
Rubin, “zamanın Kürtlerin lehine olmadığına” inandığını belirttiği açıklamasında, PKK’yı kast ederek, “Kürt partilerinin taleplerini diğer ülkelerle açık şekilde paylaşması gerektiğini” belirtti.
-
İdris 4 dakika önce Şikayet EtFransa Dışişleri bakanı galiba Şubat ta Türkiye ye ikili görüşmeler için ziyarete geliyor ve Şu Açıklama yı yapıyor.Turkiye gibi bir Bölgesel Güç ile İşbirliğine gitmek istiyoruz diye Açıklama yaptı.Biz Özellikle Başta FOX TV HALK TV SÖZCÜS VEYA diğerlerinin gazlamasıyla soğan saman patates, Emekli maaşı Asgari ücret zammı ile yatıp kalkmazsak.Bolgesel de olur Küresel güç te oluruzBeğen
-
Yiğit 6 dakika önce Şikayet EtBu İsrail köpeği rutin çizgiyi aşıyor gebermesi yakındırBeğen
-
cevahir 15 dakika önce Şikayet EtBu alçaklar bagirdikca cumhurihtifakina tam desteğe devam demekki doğru yolda ilerliyoruz,köpeklerin havlaması hoşuma gitmiyor deyil.Beğen
-
Yel 29 dakika önce Şikayet EtBakın içerdeki haınlerı bulun sıyonıstler ulkemızde casusları her yerde bunların sosyal medya gazete tv radyo dernekleri çokk iyi takıp edelım acılen sıyonıstler rahat durmuyor 75 mılyon kardesım ülkemıze vatanımıza sahıp çıkalım uyanık olalım yarabı allahım ulkemızı ordumuzu polısımız reısı cum. Itıfagına güç kuvvet ver yarabımm dua edelım haınlere dıkkat dıkkat çocuklarımızı imanlı yetBeğen Toplam 1 beğeni
-
Kahrol Chpkk 31 dakika önce Şikayet Etgeber rubin...Beğen Toplam 1 beğeni


