İran, ABD-İsrail savaşı! Savunma bakanı ve üst düzey komutan öldürüldü

Dünyanın kilitlendiği savaşta son dakika gelişmesi yaşandı. ABD ve İsrail'in İran'a ortak saldırısında İran Savunma Bakanı ile Devrim Muhafızları Komutanı'nın öldürüldüğü belirtildi.

GİRİŞ 28.02.2026 18:03 GÜNCELLEME 01.03.2026 09:32

İsrail ve ABD, İran'a yönelik operasyon gerçekleştiriyor. Başkent Tahran'ın ve ülkedeki büyük şehirlerin çok sayıda bölgesinde patlama sesleri yükseliyor.

İran haber ajansı Tasnim'e göre saldırılar sırasında cumhurbaşkanlığı sarayı çevresi ve Dini Lider Ayetullah Hamaney'in konutu yakınlarına yedi adet füze isabet etti.

BM'den son dakika İran-ABD-İsrail savaşı açıklaması: Şiddetle kınıyorumBM'den son dakika İran-ABD-İsrail savaşı açıklaması: Şiddetle kınıyorum

"İSRAİL SALDIRISINDA ÜST DÜZEY İSİMLER ÖLDÜRÜLDÜ"

Reuters'a konuşan kaynaklar İran Savunma Bakanı Emir Nasırzadeh ve Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Pakpur'un İsrail saldırılarında öldürüldüğünü iddia etti.



İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA!

İsrail ordusu, İran’a yönelik saldırılarında Savunma Bakanı, Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı, Savunma Konseyi Genel Sekreteri ve Askeri İstihbarat Başkanının öldüğünü iddia etti

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • hüseyin- 7 ay önce Şikayet Et
    Biz millet olarak mallarini almasak yeterli.Neden siz devletten bekliyorsunuz ? anlamiyorum.Mal almadan önce incele ne mal olduguna ona göre al.Dolardan ,mallarindan uzak durun
    Cevapla
  • Murat Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Suriye Şara İran'ı kınadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig ve 1. Lig'de hakem kararları mercek altında! Antyony Taylar masada...
Ülke tarihinin en büyük skandalı! Vatandaşların parası ve verileri İsrail'e aktarıldı