Beyaz Saray'da alarm zilleri: Savaş sonrası Trump'ı üzen anket sonucu!
ABD'de yapılan son anket, halkın yüzde 62'sinin Başkan Trump'ın performansından memnun olmadığını ortaya koydu. Seçmen, Trump'ın enflasyon ve İran politikalarına da geçer not vermedi.
Massachusetts Amherst Üniversitesi tarafından yapılan anket kapsamında, 20-25 Mart tarihlerinde 1000 yetişkine Trump'ın performansı ve İran politikasına yönelik sorular soruldu.
Ankette, ABD'lilerin yüzde 33'ünün Trump'ın Başkanlık performansını "onayladığı", yüzde 62'sinin ise Trump'ın Başkanlık performansından "memnun olmadığı" ortaya konuldu.
ANKET: ABD'LİLERİN ÇOĞU BAŞKAN DONALD TRUMP'IN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİL
Katılımcıların sadece yüzde 29'unun Trump'ın İran'a yönelik saldırılarına "destek verdiği" kaydedilen ankette, ABD'lilerin yüzde 63'ünün ise Trump'ın İran'la ilgili tutumunu "onaylamadığı" belirlendi.
Ankette, katılımcıların yüzde 24'ü Trump'ın enflasyon konusunda "iyi bir iş çıkardığını" ifade ederken, yüzde 71'i ise Başkan'ın bu alandaki performansını "pek iyi değil" veya "hiç iyi değil" diye nitelendirdi.
Katılımcıların yüzde 33'ünün kendisini "Amerika'yı Yeniden Büyük Yapalım" (MAGA) mottosu ile "kısmen" ya da "güçlü şekilde" ilişkilendirdiği aktarılan ankette, bu oranın Cumhuriyetçiler arasında yüzde 77, Demokratlar arasında ise yüzde 4 olduğu tespit edildi.
ABD-İSRAİL'İN İRAN'A SALDIRILARI
İsrail ve ABD, Tahran ile Washington yönetimleri arasında müzakereler sürerken 28 Şubat'ta İran'a askeri saldırı başlattı.
İran da İsrail'in yanı sıra ABD üslerinin bulunduğu Katar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn başta olmak üzere bazı bölge ülkelerinde belirlediği hedeflere saldırılarla karşılık verdi.
ABD-İsrail saldırılarında, dönemin İran lideri Ali Hamaney'in yanı sıra çok sayıda üst düzey yetkili öldü.
-
Turan 10 saat önce Şikayet EtDün iki amerikalı turist Amsterdam’ın kuzeyinde bir adres sordu ikisinde Hollanda’nın kuzeyine gönderdim Tirene binip gittiler yarın dönerler artık Ey Amerika taa bu başlangıç.Beğen Toplam 1 beğeni
-
HIDIR BUDUR 11 saat önce Şikayet EtİSRA SURESİ 16NCI AYET Meallerinden : Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR (TRUMPT?) iktidara getiririz. Onlar doğru ve mantıklı düşünmeyi terkederler (ABD/ Golan,Kudüs, GAZZE, İran KARARLARI?) . Hür iradeye, sana / Kur’ân’a itibar etmedikleri için O MEMLEKET HALKI GEREKÇELİ OLARAK CEZAYA MÜSTEHAK OLUR. BİZ DE ORAYI DARMADAĞIN EDERİZBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 11 saat önce Şikayet Etbatsın iyi olur insanlık rahat ederBeğen Toplam 1 beğeni
-
mehmet 12 saat önce Şikayet Etsıyonıst sermayeyı zengın edecem dıye ugrasırken kendı ulkesını batırdıBeğen Toplam 3 beğeni
-
ndkd 11 saat önce Şikayet Etdemokratlar bundan daha tehlikeli yine baris adi altindan aynisi olacakBeğen Toplam 1 beğeni
-
Aşık dermani 12 saat önce Şikayet EtAbd li halklar deli seçtiklerinin farkına varmışlarBeğen Toplam 5 beğeni