Trump tüm dünyaya ilan etti! Son dakika İran duyurusu! Tarih verdi
ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimlerine kadar İran'a herhangi bir saldırı düzenlemeyeceklerini açıkladı. Trump, "İran asla nükleer silaha sahip olmayacak." dedi.
SON DAKİKA HABERİ: ABD ve İran arasındaki savaş Hürmüz Boğazı ve çevresinde küçük çaplı saldırılarla devam ederken, ABD Başkanı Donald Trump, İran ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.
'3 KASIM'A KADAR İRAN'A SALDIRI DÜZENLEMEYECEĞİZ'
Truth sosyal medya platformundaki hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan ABD Başkanı, İran ile verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ara seçimlere kadar İran'a saldırmayacaklarını ilan eden Trump, "Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 Kasım’da yapılacak ara seçimlerden önce İran’a hiçbir şekilde saldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
'İRAN ASLA NÜKLEER SİLAHA SAHİP OLMAYACAK'
İran'ın hem ekonomik hem de askeri açıdan çok kötü bir durumda olduğunu savunan Trump, "Herkes için şunu açıkça belirtmek istiyorum: İran hem ekonomik hem de askerî açıdan çok kötü durumda olmasına ve Abluka tam anlamıyla yürürlükte kalacak olmasına rağmen; Hürmüz Boğazı’ndan rekor miktarlarda petrol, yalnızca dün gece 22 milyon varil, akıyor ve bu petrolün tek bir varili dahi İran’dan gelmiyor veya İran’a gitmiyor." dedi.
Trump paylaşımının sonuna "İran asla nükleer silaha sahip olmayacak." sözlerini ekledi.

-
Kel 7 dakika önce Şikayet EtMüflis tüccar tarih verir.Beğen
-
murtaza 12 dakika önce Şikayet Etamerikada nükleer silaha sahip olmamalı, geçmişte amerika nükleer kullandımı, kullandı, okadar, onun için dünyanın en büyük terör devleti amerikadırBeğen
-
celik 12 dakika önce Şikayet EtAmarikanin baskani gelmis gecmis enyalanci baskaniBeğen
-
Gültepeli Bjk 12 dakika önce Şikayet Etisraaitt iitti mii olucak nükleere sahiipp trampp itii itt sürüsüüBeğen
-
Ali Osman 14 dakika önce Şikayet EtBu sarı kafa ne zaman sözünü tuttu ki, inanmıyorum ben.Beğen