Gazze bombardıman altında: 13 ölü

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 13'e, yaralanların sayısı ise 120'ye yükseldi.

Gazze bombardıman altında: 13 ölü
Gazze bombardıman altında: 13 ölü
GİRİŞ 15.11.2012 13:15 GÜNCELLEME 15.11.2012 13:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudre, İsrail'in hava saldırısında 2 Filistinli'nin daha hayatını kaybettiğini, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 5 kişinin de yaralandığını belirtti.

İsrail ordusu dün akşam saatlerinde F-16 savaş uçakları, insansız hava araçları, helikopterler ve hücumbotlarla Gazze'ye saldırı başlatmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Remzi Alemdaroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım . acabaa pensilvanya ne diyecek bu işe bişeyderse haberim olur inşaallaah
    Cevapla
  • serkan karahan 11 yıl önce Şikayet Et
    israil. dün yorum yazmıştım edepsiz esed in en büyük destekçisi israil diye ne garip savaş abd seçimlerinden sonra başladı büyüyerek devam edecek gibi gözüküyor maalesef.hiç düşündünüzmü neden batıda değilde hep ortadoğuda savaş hali var neden hep şehit olanlar müslümanlar işte bunlar yeni dünya düzeni denen siyonistlerin hazırladığı uzun vadeli planın parçaları bunlar kıyamet alemeti değilmi daha kötü vahim insanlık dışı olaylara tanıklık edeceğiz tek yapmamız gereken bunlarla mücadele etmek daha önemlisi ALLAHcc emirlerine sımsıkı sarılıp birlikte hareket etmekten geçiyor,çünkü zafer inananlarındır ve yakındır selam ve dua ile
    Cevapla
  • sadık çıray 11 yıl önce Şikayet Et
    armut piş ağzıma düş. onlarla savaşın ki, ALLAH sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın.( tevbe suresi 14. ayet). peygamber ALLAH yolunda savaştı yaralandı bizde onu örnek almalıyız. o savaş günü geldiğinde sabırla savaşacağız ki ALLAH da bize zafer nasip etsin.
    Cevapla
  • mustafa akif dişci 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih tekin dikkat lütfen. fatih tekin aklına başına devşir. tevbe istiğfar etki rahmete gark olabilesin. şeytan anlık dalgınlığından faydalanıyor ALLAHualem. bu mücadele kıyamete akdar sürecek elbetteki yeri geldikçe müslümanlar güçsüz olacakveya güçlü. ALLAH kişileri hem varlıkla hemde yoklukla sınama hakkına sahip tek ilahtır. o yüzden sen bulunduğun hal üzere imanını muhafaza edip islama hizmet etmekle sorumlusun. başkasına müdahil olmassın. ALLAH dilediğini galip eder dilediğini zelil eder. ALLAH c.c. için tek geçerli amel ne olduğu deil ne yatpığındır. itikadını sağlam tut ve vesveseler kulak vermeki imanımızı muhafaza edebilelim. rabbim tüm müslümanların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ahmetemin 11 yıl önce Şikayet Et
    1 muharrem 1481. ALLAHın izni ile muharrem ayına girdik. muharrem ayında nemi oldu. müslüman müslümanı kırdı, hz. hüseyin şehid edildi. bu lanet müslümanların üzerinden nasıl gider bilmiyorum. ve bugün yine müslüman müslümanı kırıyor, suriye' de, mısır' da, tunus' da, libya' da kırmaya devam ederek siyonizm ve emperyalizme hizmet etmeye devam ediyor. bir bireyi için milyonları yok etmeye hazır olan yahudi ve hırıstiyan alemi müslümanların vahşice yok olmasına, zulüm görmesine isteyerek göz yumuyor ve dünyanın 4 yanındaki müslüman alemi din kardeşinin yok edilişine seyircilik yapıyor, tıpkı hz. hüseyin efendimizin hadisesinde olduğu gibi, şimdi nasıl bir dua edelimde rahmetinden azametinden sual olmayan rabbimiz bize acısın ve yol açıp yardım etsin. rabbim için herşey kolay yeterki müslimanlar gerçek manada kardeş olsun ve birbirlerini sevip gözetsin. bu arada geçmişte bugün filisten devletinin kuruluşu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşımı: Gizemli kanatlarımızda...
İnsanlıktan çıkmış siyonist gruplar, Gazze'ye giden yardım tırlarını yağmaladı!