Ortadoğu kan ağlıyor: Suriye'de 119 ölü

İsrail'in Gazze'ye ölüm operasyonu gerçekleştirdiği sırada, Beşşar Esed de Suriye halkına ölüm yağdırdı. Muhaliflere yönelik olduğu söylenen operasyonlarda 119 Suriyeli öldü.

Ortadoğu kan ağlıyor: Suriye'de 119 ölü
Ortadoğu kan ağlıyor: Suriye'de 119 ölü
GİRİŞ 16.11.2012 09:26 GÜNCELLEME 16.11.2012 13:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR), Devlet Başkanı Beşşar Esed'e bağlı birliklerin ülke genelinde muhaliflere yönelik saldırı ve baskınlarında ölenlerin sayısının, Şam ve banliyölerinde 50, Halep'te 21, Humus'ta 16, İdlib'de 10, Dera'da 8, Rakka'da 4, Hama'da 4, Deyr ez-Zor'da 3, Lazkiye'de 2 ve Haseke'de 1 olmak üzere 119'a yükseldiğini duyurdu.

Hayatını kaybedenlerden 11'inin çocuk, 5'inin kadın olduğu belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • cem kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    yarab bu nasıl bir dünya..... dünyada yüzlerce devlet variken tek gayeleri hayatta kalmak olan başka gayesi olmayan bu masum filistine bir yardım eli uzatacak birtane ülke yokmudur? hani nerde arabistan,birleşik arap emirlikleri,iran,kuveyt biz yoksa yanlışmı biliyoruz bunlar müslüman değilmi. bu yahudinin zulmü ne zaman bitecek ALLAHım?
    Cevapla
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    iki zalimi baska zalim gücler koruyor islam alemi bunlarin arasinda kaldi. suriyedeki firavunu zalim rusya birlesmi devletlerde ve terrör devleti israeli abd veto haklariyla koruyorlar yani müslümanlari katledin size serbest bu iki seytani devletler arasinda üc tane (666) hizmet eden dogu ve bati bloku altinda kalmis müslümanlar biran evvel islam ülkerleri baslarindaki dikatörleri atip ıslami birlesmis milletler irani ama o kurulusda olmayacak cünkü onlar islamdan uzaklar kurulmali böylelikle müslümlar kendi haklarini savunabilirler, israil kendini savunma hakki varmis diyor abd ya filistin masumlarin kendinleri savunma haklari yokma ey iki yüzlü batililar sizden mülümanlar faydaa gelmez müslümanlarin katledilmesi sizin umurunda degil, insan haklariymis evrenselmis sadece yahudi ve hiristiyanlar icin gecerli,bügün müslümanlar birlik olma zamani biraklim irkcilik ve mezhepciligi ümmet olalim ve ehli sünnete göre.
    Cevapla
  • SERDAR ERDEM 11 yıl önce Şikayet Et
    selamunaleykum. ALLAHım bu zülüm dursun inşALLAH.. elimizden duadan başka ne gelir..
    Cevapla
  • ferro 11 yıl önce Şikayet Et
    esed müslüman değil ki. hala arap ülkelerinin başındakilerin islam düşmanı ingiliz-yahudi ortak yapımı olduklarını çözemedinizmi karısı müslüman olan birtek arap lider gösterin. esedin karısı ingiliz hüsnü mübarek,yaser arafat,ürdün kralı, saddam,arabistan kralı,lübnan,fas,kaddafi, tunus araştırın bunları hep gavur tohumu çıkar. dünyada müslüman avı var
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    israilin projesi için koridor açılıyor. orası tamam olursa fıratın yakınlarındaki halka sıra gelir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1 milyon TL altında 8 araç modeli kaldı!  İşte araçların listesi...
CNN ve NYT o haberleri neden yayınladı?