AÖF kayıt yenileme takvimi belli oldu! Anadolu Üniversitesi 2021-2022 güz dönemi sınav programı!

Anadolu Üniversitesi güz dönemi yeni kayıt, kayıt ve sınav tarihlerini açıkladı. Ara sınıfta eğitim alan ve yeni kayıt olacak adaylar açıklanan takvimi araştırmaya başladı. Kayıt yenileme işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilecek. Ders seçimi ve kayıt ücretini yatıran adayların işlemleri tamamlanacak. Peki AÖF 2021 kayıt yenileme ne zaman başlayacak? İşte YKS kayıt, ikinci üniversite dikey geçiş, yatay geçiş kayıt tarihleri…

AÖF kayıt yenileme takvimi belli oldu! Anadolu Üniversitesi 2021-2022 güz dönemi sınav programı!
AÖF kayıt yenileme takvimi belli oldu! Anadolu Üniversitesi 2021-2022 güz dönemi sınav programı!
GİRİŞ 26.08.2021 15:50 GÜNCELLEME 26.08.2021 15:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Anadolu Üniversitesi’nden her yıl binlerce öğrenci açıktan eğitim alarak üniversite mezunu olarak ayrılıyor. Açıköğretim Fakültesi güz dönemi öncesinde kayıt tarihlerini öğrencileriyle paylaştı. Güz dönemi ara sınav ve dönem sonu sınav tarihleri belli oldu. AÖF kayıt yenileme işlemi ders seçimi ve kayıt ücretinin yatırılması ile gerçekleştiriliyor. Kayıt işlemleri anadolu.edu.tr adresinde bulunan kayıt otomasyonu üzerinden yapılıyor. Açıköğretim Fakültesine kayıt olmanın birden çok yöntemi bulunuyor. İki yıllık üniversite eğitimi alıp 4 yıla tamamlamak isteyenler DGS ile, üniversite sınavına katılanlar ise YKS ile kayıt olabiliyor. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman başlayacak? İşte AÖF kayıt takvimi 2021!

 

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu!

Anadolu Üniversitesinde eğitimlerini sürdürmek isteyen ara sınıf öğrencileri sınavlara katılabilmek için yeni dönem öncesi kayıt yaptırmak zorunda.  Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamaya göre güz dönemi İktisat ve İşletme Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül'de başlayacak ve 8 Ekim tarihine kadar sürecek. Kayıt yenileme işlemleri internet üzerinden alınırken ders seçimi ve kayıt yenileme ücretinin yatırılmasıyla son bulacak. İşte AÖF güz dönemi sınav takvimi;

AÜ 2021-2022 Yeni Kayıtlar Ne Zaman Başlayacak?

Anadolu Üniversitesi, ikinci üniversite kayıtları 23 Ağustos tarihinde başladı. 8 Ekim Cuma gününe kadar internet üzerinden alınmaya devam edecek.

YKS sonuçlarının duyurulması ile üniversiteye yeni kayıt yaptıracak adaylar (YKS yeni kayıt) 6 Eylül’de başlayacak ve 10 Eylül’de sona erecek.

Dikey Geçiş ile Anadolu Üniversitesine geçmek isteyen öğrenciler için yeni kayıtlar 27 Eylül’de başlayacak ve 1 Ekim’de sona erecek. 

Anadolu Üniversitesi  yayınladığı takvimde YKS yeni kayıt, ek yerleştirme, dikey geçiş internet başvuru ve kayıt tarihlerinin üniversite yerleştirme sonuçlarına göre değişebileceğini ifade etti. İşte yeni kayıt takviminin tamamı;

Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Sınavları Başlıyor!

Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamada İktisat ve İşletme Fakültelerinin yaz okulu kayıt ve sınav tarihleri güncellendiği ifade edildi. Açıklamanın devamında yaz okulu sınavlarının 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılacağı duyuruldu. 

AÖF İkinci Üniversite Kayıt Başvurusunu Kimler Yapabilir? 

Anadolu üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme ikinci üniversite çevrimiçi başvuru ve kayıt duyurusunu yayımladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında herhangi bir üniversiteden mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrencilerin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemlerini yapabilecek. Kayıt yaptıracak adaylar buradan e-devlet şifresi ile giriş yaparak işlemlerini tamamlayabilir.

YORUMLAR 26
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yüzyüze sınav yapılması bir sürü sınav merkezi değiştirmeyen öğrenci var Herkes olduğu yerde kalsın daha çok bu virüs ve varyantı artmasın zaten eğitim-öğretimde olan olmuş bir tek AÖF sınavı ile mi düzeltilecek lütfen yapmayın ya İşiniz gücünüz RANT Eğer bizleri düşünseydiniz gençliği veyahutta o kadar Ödediğimiz paraları düşünseydin şimdi yüze yapmazdınız sınavı Çünkü bizim sağlığımız daha önemli Aslında AÖF kayıt yaptırmamız lazım bundan sonra AÖF Bizi düşünmüyor resmen şu an yararlanmak için böyle bir yol izledi zor durumda bıraktı bütün sınava girecek Açıköğretim öğrencilerini AÖF
    Cevapla
  • Cellat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Sende kardeşim her şeye muhalifsin, senin içine dert oldu bişey ler ters tepki veriyorsun.
    Cevapla
  • Cellat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende kardeşim her şeye muhalifsin, senin içine dert oldu bişey ler ters tepki veriyorsun.
    Cevapla
  • Resul Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben giriş belgesi ciktartmadim şimdi cikarmi
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit kardeşim sana giren çıkan ne bu kadar kendini hırpalama her şey olacağına varır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak