AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi 2021-2021 takvimini yayınladı!

AÖF kayıt yenileme ve ilk kayıt tarihleri Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Kayıt işlemleri anadolu.edu.tr adresi üzerinde bulunan kayıt otomasyonu üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar AÖF kayıt yenileme ücretlerini yatırdıktan sonra ders seçimi yaparak işlemlerini tamamlayacak. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman? İşte online başvuru ve kayıt kılavuzu...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi 2021-2021 takvimini yayınladı!
AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi 2021-2021 takvimini yayınladı!
GİRİŞ 03.09.2021 14:14 GÜNCELLEME 03.09.2021 14:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AÖF 2021-2022 kayıt takvimini öğrencilerle paylaştı. Ön lisans ve lisans bölümlerine yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile birlikte AÖF kayıt yenileme yapacak adaylar başvuru tarihlerini gündemlerine aldı. Başvurular online olarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. İlk kez kayıt yaptıracaklar, kayıt yenileme yapacaklar ve geçiş yapmaya hazırlananlar için başvuru tarihleri değişkenlik gösterirken AÖF kayıt ücreti ve ders seçimi işlemi ile birlikte kayıtlar tamamlanacak.  Kayıt ücretleri, atm, mobil bankacılık kredi/banka kartıyla gerçekleştirebilecek. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılacak? AÖF YKS yeni kayıt, İkinci üniversite, Yatay geçiş, dikey geçiş ve YKS ek yerleştirme kayıt tarihleri…

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 AÖF Kayıt Takvimi Açıklandı!

Anadolu Üniversitesi, kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül-8 Ekim’de, YKS yeni kayıtlar ise 6-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak. İşte Anadolu Üniversitesi tüm kayıt ve başvuru tarihleri;

2021 AÖF Kayıtları Nasıl Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecek. Adaylar aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinde bulunan kayıt otomasyonuna e-devlet veya öğrenci şifresi ile giriş yaptıktan sonra ilgili kayıt türünü seçerek işlemlerini yapacak. Adayların kayıt ücretlerini yatırması ile işlemleri tamamlanacak.

AÖF Kayıt Ücretleri Ne Kadar?

AÖF'e kayıt yaptıracak adayların kayıt ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Kayıt ücretleri Ziraat Bankası üzerinden yatırılırken kredi kartı/banka kartı, internet bankacılığı, ATM'den kartlı-kartsız, ve mobil bankacılık ile ödenebilir. AÖF kayıt ücreti bölüme göre değişkenlik gösterirken ilk kez kayıt yaptıracak adayların ödeme yapacakları ücretler  365 TL ile 730 TL arasında değişiklik gösteriyor. AÖF ilk kayıt yenileme ücretlerine tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Kayıt yenileme yapacak adayların ücretleri sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 320 TL,   Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit 495 TL'dir. Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrenciler dersin alındığı ilgili dönemde öğretim giderine her bir uygulama dersi için 110 TL ilave edilecektir.

Yaz Okulu Sınavları 4 Eylül'de Yapılacak!

2020-2021 eğitim öğretim yılında başarısız olan derslerini vermek veya mezun olmak isteyen adayların katılım göstereceği yaz okulu sınavları 4 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek. Sınavlar yüz yüze gerçekleştirilirken Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgelerini anadolu.edu.tr adresi üzerinden erişime açtı.

YORUMLAR 1
  • ALP ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    VAKALAR HIZLA ARTARKEN,DİĞER ÜNİVERSİLER ONLİNE YAZILIYI TERCİH EDERKEN Önlemlere destek ve ALINAN KARARLAR GEREĞİ AMA NE YAZIK Kİ AÖF TEK SINAVI YÜZYÜZE DE ISRAR ETMESİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİZ.....VİRÜS DAHA FAZLA ARTSIN ÖLÜMLERE DESTEK İÇİN Mİ AÖF NİN BU YAPTIĞI ACABA DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM...GENÇLERİ ZORLAMANIN BİR ANLAMI VARMI BU TEHLİKELİ ZAMANDA HERKES GİBİ KARARLARA UYMAK VARKEN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!