AÖF soruları ve cevapları! Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sınavları cevap anahtarı...

Açıköğretim Fakültesi güz dönemi, final sınavları 8-9 Ocak itibariyle tamamlandı.AÖF sınavlarına katılan yüzbinlerce öğrenci sınavlarda karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını merak ediyor. Final sınavları dönem sonu ortalamasına %70 etki edecek. Değerlendirme işlemleri 100 puan üzerinden yapılırken en az 35 alan öğrenciler başarılı sayılacak. Peki 2021-2022 AÖF final sınav soruları ve cevapları açıklandı mı?

AÖF soruları ve cevapları! Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sınavları cevap anahtarı...
AÖF soruları ve cevapları! Anadolu Üniversitesi güz dönemi final sınavları cevap anahtarı...
GİRİŞ 10.01.2022 08:47 GÜNCELLEME 10.01.2022 14:14
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

AÖF İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri, güz dönemi dönem sonu sınavları 9 Ocak Pazar günü yapılan oturumlar ile sona erdi. Açıktan aldıkları eğitimlerle üniversite mezunu olmayı hedefleyen ön lisans ve lisans öğrencileri, sorumlu oldukları her ders için 20 sorudan oluşan sınavlara katılıyor. Yüz yüze yapılan sınavlarda yanıtladıkları soruların doğru yanıtlarına ulaşmak isteyen adaylar AÖF soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. Anadolu Üniversitesi soruları e-Kampüs üzerinden erişime açıyor. Soruları görüntülemek isteyenler öğrenci hesabı veya e-Devlet giriş seçeneği ile soruları görüntüleyebilecek. Peki AÖF soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte final sınavına ilişkin tüm detaylar...

Takdir ve teşekkür belgesi alacak öğrenciler dikkat! MEB birinci dönemde özürsüz devamsızlık yapan...Takdir ve teşekkür belgesi alacak öğrenciler dikkat! MEB birinci dönemde özürsüz devamsızlık yapan...

AÖF Soruları ve Cevapları Açıklandı Mı?

Anadolu Üniversitesi, final sınavı soruları ve cevapları sınavlar tamamen sona erdikten sona erişime açılıyor. AÖF takvimine göre sınavlar 9 Ocak Pazar günü de devam edecek. Üniversiteden sınavın soru ve cevaplarının açıklanacağı tarihe ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak soru ve cevapların 10 Ocak Pazartesi güne açılması bekleniyor.

AÖF öğrenci giriş ekranı

Final Sınavları Yüzde 70 Etkileyecek!

Açıköğretim Fakültesi not ortalaması oluşturulurken vize sınavları %30, final sınavları ise %70 etkilidir. Final sınavlarında 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı eleyecek. Anadolu Üniversitesi YÖK'ün aldığı karar doğrultusunda ders geçme notunu 2020 yılında 30'dan 35'e (otuz beş) yükseltmiştir. Başarı sınırının altında kalan öğrencilere FF harf notu verilmektedir.

AÖF soruları ve cevapları

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi, değerlendirme işlemleri sona erdikten sonra sınav sonuçlarını açıklıyor. Sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri sınavlar sona erdikten sonra sorulara, sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuçlara belirlenen tarihler arasında itirazda bulunabilirler.

Anadolu Üniversitesi

YORUMLAR 32
  • ŞAŞIRMAYIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu Üniversitesi dünya çapında saygın ve kaliteli ve onun AÖF ü de hak etmeyen kimseye diploma vermeyeceğine göre, sınavları da ciddi zor olacak !
    Cevapla
  • FELSEFECİ 2 yıl önce Şikayet Et
    AÖF felsefe bu ülkenin tüm üniversitelerinin örgün felsefe bölümünden çok zor çünkü AÖF çok zor çoktan seçmeli sınav yaparken ve de ayrıca alan dışı çok sayıda ders varken, diğer üniversitelerin örgün felsefe bölümler sınav yerine sadece evlerinde 5-6 sayfalık ödev yazdırıyorlar ! Ayrıca talebeler örgünde gerektiğinde ilgili akademisyenlerine yalvara yakara geçersiz derslerde notlarını yükseltebiliyorlar. Maalesef iş piyasasında bunlar bilinmeyip örgün eğitim öncelikle tercih ediliyor !
    Cevapla
  • NEGATİF 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm üniversitelerin AÖF'lerinin negatifleri : (1) Tümü ile gereksiz alan dışı dersler var ve bunlar tüm derslerin %50 sinden fazla (2) Sınav yerleri özellikle çok uzak yerlere veriliyor halbuki hemen herkesin evine yürüme mesafesine verilebilir iken !!!
    Cevapla
  • Didem 2 yıl önce Şikayet Et
    İşsizim ve kayıt ücreti gerçekten çok zorlamıştı, çocuklarımın sağlığını düşünerek sınava girmedim.Param,zamanım çöp oldu
    Cevapla
  • Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kopya çekmek için mi online olsun diyenlere karsı çıkanlar.. Yazık size burda herkes sağlığını düşündüğü için online olsun diye çırpınıyor. Sınava girmiş biri olarak 2 günümüz alt üst oldu, hes kodu hikaye, 2 gün ayrı yerlerde 3 okul, kalabalık sınıflar, covıdlı sınıflar, kalabalık otobüs, hijyen olmayan sıralar, bizden sonrakı ders yapacak öğrenciler vebali kime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi