AÖF sınav giriş belgesi öğren! 2022 Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize sınav yerleri...

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi bahar döneminde ara sınav ve dönem sonu sınavlarını düzenleyecek. Ardından başarısız veya mezun olmak isteyen adaylar için yaz okulu sınavları gerçekleştirilecek. AÖF vize sınavlarına kısa bir zaman kala adaylar hangi okulda sınavlara katılacağını merak ediyor. AÖF sınav giriş belgesi ile birlikte adayların sınava girecekleri okul, sıra ve salon numarası belli olacak. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF sınav giriş belgesi öğren! 2022 Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize sınav yerleri...
AÖF sınav giriş belgesi öğren! 2022 Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize sınav yerleri...
GİRİŞ 20.03.2022 09:35 GÜNCELLEME 20.03.2022 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AÖF sınav giriş belgesi, 2-3 Nisan'da yapılacak Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından araştırılmaya başlandı. Açıktan aldıkları ön lisans ve lisans eğitimlerini tamamlayıp mezun olmak isteyen öğrenciler sınav hazırlıklarına hız verdi. Anadolu Üniversitesinin yaptığı açıklamaya göre sınavlar yüz yüze olarak okul ortamında gerçekleştirilecek. Açıköğretim iktisat ve İşletme Fakültesi, öğrencilerinin sınavlara nerede gireceği ise sınav yerlerinin açıklanması ile belli olacak. Bahar dönemi ara sınav merkezi tercihleri için öğrenciler 21 Şubat'ta başvuru yapmıştı. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama yöntemi...

Burs veren vakıf ve kurumlar belli oldu! (2022-2023) Ortaokul, lise ve üniversiteliler dikkat!Burs veren vakıf ve kurumlar belli oldu! (2022-2023) Ortaokul, lise ve üniversiteliler dikkat!

AÖF Ara Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı?

Anadolu Üniversitesi, AÖF sınav giriş belgelerini sınavdan en geç 1 hafta önce adayların erişimine açıyor. Bu sebeple ara sınav giriş yerlerinin Mart ayının son haftası açıklanması bekleniyor. Sınav giriş belgesinde adayların sınava katılacağı okul bilgisi, okulun açık adresi, salon, sıra numarası gibi bilgiler yer alıyor. 

Sınav Giriş Yerleri Nereden Öğrenilir?

Açıköğretim Fakültesi, sınav giriş belgelerini erişime açtığında resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından öğrenciler için duyuru yayınlıyor. Öğrenciler sınava katılacakları okulları giris.anadolu.edu.tr adresinden öğrenci numarası, T.C. kimlik numarası veya e-Devlet giriş seçeneği ile giriş yaparak öğrenebilirler. Sınav günü, adayların belgeleri yanında bulundurmaları zorunludur. 

AÖF Sınavları Kaç Sorudan Oluşacak?

AÖF bahar dönemi vize sınavlarında öğrencilere sorumlu olunan her ders için toplam 20 soru yöneltilecek. Bu soruların cevaplanması için ise 30 dakika sınav süresi belirlendi. Sınava katılacak öğrencilere öncelikle ara sınavların dönem sonu ortalamasına katkısının yüzde 30 olduğunu vurgulayalım. Dönem sonu final sınavları ise not ortalamasına yüzde 70 etki edecek. YÖK ve üniversitelerin aldığı karar doğrultusunda Açıköğretim Fakültelerinde (AÖF, AUZEF, ATA AÖF) ders geçme notu alt sınırı 35'dir.

AÖF 2021-2022 Sınav Takvimi Belli Oldu!

Anadolu Üniversitesi bahar dönemi sınav tarihlerini öğrenciler için paylaştı. Açıköğretim ara sınavlarının ardından dönem sonu sınavları düzenlenecek. İşte AÖF 2021-2022 akademik takvimi;

YORUMLAR 2
  • heval 2 yıl önce Şikayet Et
    Sınav yerleri okadar amatörce ve düzensiz hazırlanıyorki araç 1 saatter bir geçen uç noktalarve üç araç değiştirilerek ulaşılıyor üç sat yol çeken yerlerde oluyor. atalarda oturan aydos soğanlığa gidiyor mesala düşünün atalardan kartala oradan aydosa oradanda okula taksi çünkü araç yok uç nokta okula
    Cevapla
  • MAALESEF REZALET 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasten yapılıyor gibi ! Lafa gelince bilgisayar atıyor diyorlar !?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!