YDS için sayılı gün... YDS ne zaman yapılacak, sınav giriş belgesi nereden alınır?

YDS sınav giriş belgesi yayınlandı. 2022 YDS/2 sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yerleri ve giriş belgesini sorguluyor. ÖSYM tarafından hazırlanan sınav için heyecan doruklara çıktı. Peki YDS ne zaman yapılacak, sınav giriş belgesi nereden alınır? YDS için sayılı gün...

YDS için sayılı gün... YDS ne zaman yapılacak, sınav giriş belgesi nereden alınır?
YDS için sayılı gün... YDS ne zaman yapılacak, sınav giriş belgesi nereden alınır?
GİRİŞ 20.10.2022 16:41 GÜNCELLEME 20.10.2022 17:01

YDS sınav yerleri erişime açıldı. Merakla beklenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 2022 senesi son oturumu olan YDS/2 sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından yayınlandı. Peki YDS ne zaman yapılacak, sınav giriş belgesi nereden alınır? YDS için sayılı gün...

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

YDS sınav giriş belgesi ve yerleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından erişime açıldı. Sınava girecek adaylar YDS sınav giriş belgesini ÖSYM resmi internet sitesi olan https://www.osym.gov.tr adresinden alabilir.

Sınava girecekler sisteme T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yapmaktadır.

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Ara tatil ne zaman? İlk ara tatil hangi tarihte başlayacak, okullar ne zaman kapanacak?Ara tatil ne zaman? İlk ara tatil hangi tarihte başlayacak, okullar ne zaman kapanacak?

YDS SINAVI NE ZAMAN?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), ÖSYM tarafından belirlenen okullarda 23 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar için sınav saat 10.15'te başlayacak. ÖSYM yetkilileri sınav saati konusunda uyarı yaptı. Saat 10.00'dan sonra sınav binasına kimse alınmayacaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası