POMEM ve PMYO sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından uygulandı. Sınav sonrasında sonuçlar merak edilmeye başlandı. Peki POMEM ve PMYO sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

POMEM ve PMYO sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PMYO  ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?
POMEM ve PMYO sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?
GİRİŞ 12.01.2023 13:01 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:01

PMYO ve POMEM sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olan adaylar 10 Ocak 2023 tarihinde sınava katıldı. PMYO mezunları saat 9.30'da POMEM mezunları ise 11.00'de sınava girdi. Gözler sonuçlara çevrildi. Peki POMEM ve PMYO sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? PMYO  ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

POMEM VE PMYO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM ve PMYO eğitim sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Konu hakkında herhangi bir tarih de verilmedi. Bir duyuru yapıldığında ya da yeni gelişme yaşandığında sizlere haber vereceğiz.

POMEM VE PMYO SINAVI DETAYLARI

POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavı hakkında "Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde 10.01.2023 Salı günü PMYO mezunları için saat: 09.30’da, POMEM mezunları için saat: 11.00’de yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır." sözleri söylenmişti.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!