ATA AÖF sınavı ne zamana ertelendi? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman olacak sorusu internette hız kazandı. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi bütünleme sınavı, Kahramanmaraş depremi sebebiyle ertelendi. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, bütünleme sınavının ileri bir tarihe ertelendiği bilgisini verdi. Peki ATA AÖF sınavı ne zamana ertelendi? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

ATA AÖF sınavı ne zamana ertelendi? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?
ATA AÖF sınavı ne zamana ertelendi? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 21.03.2023 17:25 GÜNCELLEME 21.03.2023 17:25

ATA AÖF sınavı 11-12 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktı. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavı için deprem kararı alındı. Üniversite yönetimi tarafından yapılan duyuru, ATA AÖF resmi internet sitesinden paylaşıldı. Duyuruda sınavların ertelendiği bilgisi verildi. Peki ATA AÖF sınavı ne zamana ertelendi? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

ATA AÖF SINAVI ERTELENDİ Mİ?

ATA AÖF bütünleme sınavı 11-12 Şubat 2023 tarihinde uygulanacaktı. Ama yaşanan deprem dolayısıyla sınav, ileri bir tarihe ertelendi.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Atatürk Üniversitesi resmi internet sitesinden  yapılan duyuruda şu sözler kullanıldı:

"Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!" başlığıyla yapılan duyuruyla öğrenciler bilgilendirildi. Yapılan açıklamada; "Sevgili Öğrencilerimiz, ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle 11-12 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan Bütünleme Sınavı tüm Türkiye ve Bakü için ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bütünleme sınav tarihleri belirlendiğinde web sitemiz ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.
Tüm Türkiye'ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizle..."

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI TARİHİ DEĞİŞTİ Mİ, NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversite tarafından yapılan duyuruda yeni bir tarih verilmedi. Konu hakkında gelişme yaşandığında sizleri bilgilendireceğiz.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...