EKPSS sonuçları açıklandı! EKPSS sonuçları nereden, nasıl görüntülenir?

EKPSS sonuçları açıklandı. Binlerce adayın katıldığı 2023-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli sınav sonuçları ÖSYM üzerinden ilan edildi. Peki 2023 EKPSS sonuçları nereden, nasıl görüntülenir?

EKPSS sonuçları açıklandı! EKPSS sonuçları nereden, nasıl görüntülenir?
EKPSS sonuçları açıklandı! EKPSS sonuçları nereden, nasıl görüntülenir?
GİRİŞ 27.02.2023 15:21 GÜNCELLEME 27.02.2023 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ÖSYM üzerinden EKPSS tercih sonuçları açıklandı. Binlerce adayın merakla beklediği 2023 EKPSS sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından ilan edildi. Peki 2023 EKPSS sonuçları nereden, nasıl görüntülenir?

EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

EKPSS sonuçları hakkında ÖSYM açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "05-13 Ocak 2023 tarihleri arasında yayımlanan 2023-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nda belirtilen kurallara göre Kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır." sözleri kullanıldı.

EKPSS SONUÇLARI NEREDEN, NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

EKPSS sonuçları, ÖSYM resmi internet sitesi olan AİS üzerinden sisteme girilmelidir. Adaylar sisteme T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile giriş yapabilecek.

EKPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLATINIZ.

EKPSS NEDİR?

EKPSS, engelli vatandaşların eğitim kademelerine yapılan ve alınan sonuçlara göre devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmasını sağlayan merkezi sınav sistemidir.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır