YKS başvuru tarihi ertelendi mi? 2023 YKS tarihi değişti mi?

YKS başvuru tarihi ertelendi mi diye merak ediliyor. YKS sınavı heyecanla beklenirken başvurular geçtiğimiz yıl 11 Şubat-7 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. 2023 YKS başvuru tarihlerinin Kahramanmaraş depremi sebebiyle ertelenmesi bekleniyor. Peki YKS başvuru tarihi ertelendi mi? 2023 YKS tarihi değişti mi? Bakanlık sınav konuları hakkında açıklama yaptı!

YKS başvuru tarihi ertelendi mi? 2023 YKS tarihi değişti mi?
YKS başvuru tarihi ertelendi mi? 2023 YKS tarihi değişti mi?
GİRİŞ 02.03.2023 09:22 GÜNCELLEME 02.03.2023 09:22

YKS başvuru tarihi sınava girecek adaylar tarafından sorgulanıyor. ÖSYM tarafından her sene yapılan YKS ile binlerce öğrenci istediği üniversiteyi kazanmak için sınava girecek. Lise son sınıf öğrencilerinin katılacağı 2023 YKS tarihi, Kahramanmaraş depremi sebebiyle belirsizliğini koruyor. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı, YKS konuları hakkında açıklama da yaptı. İşte YKS başvuru tarihi ve sınav tarihi hakkında detaylar...

YKS BAŞVURU TARİHİ ERTELENDİ Mİ?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada güncel gelişmelerin ÖSYM sınav takvimi yenilenerek kamuoyuna duyurulacağı bilgisi verildi. Adayların ilerleyen zamanda takvim bilgilerini kontrol etmeleri ve yapılan duyuruları takip etmeleri gerektiği söylendi.

2023 YKS TARİHİ DEĞİŞTİ Mİ?

ÖSYM sınav takvimi ile YKS kapsamında Temel Yeterlilik Testi (TYT) 17 Haziran, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) 18 Haziran tarihinde uygulanacağı duyurulmuştu.

Sınav tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında gelişmeler olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

2023 YKS KONULARI DEĞİŞTİ

Milli Eğitim Bakanı Özer YKS öğrencilerinin 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacağını söyledi.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz