AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak?

AÖF bahar dönemi kayıtları ne zaman sorusu araştırılmaya devam ediyor. Binlerce öğrenci, Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri için YÖK tarafından yapılan duyuruyu merak ediyor. Peki AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? YÖK'ten açıklama!

AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak?
AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 28.02.2023 09:51 GÜNCELLEME 28.02.2023 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman bitecek sorusu gündemde yerini aldı. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında üniversitelerin eğitimlerine online olarak devam edeceği bildirildi. Peki AÖF kayıtları ertelendi mi? 2023 AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? YÖK'ten açıklama!

AÖF KAYITLARI ERTELENDİ Mİ?

Kahramanmaraş depremi sonrasında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıklama yaptı. AÖF kayıtları yeni karar alınana kadar ertelenmişti.

2023 AÖF KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Alınan kararla Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi kayıtları 13 Şubat-2 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

KAYIT YENİLEME NEREDEN GÖRÜNTÜLENECEK?

AÖF öğrencileri kayıt yenileme tarihlerinde, kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Bilgi bağlantısından kontrol edecek.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

AÖF tarafından alınan kararla depremden etkilenen 10 ildeki öğrencilerden herhangi bir ücret alınmayacak. Diğer iller için de 2023 bahar dönemi kayıt yenileme ücreti belirsizliğini koruyor. Ancak kayıt yenileme ücretleri bölümü ve seçilen derse göre değişiklik gösteriyor.

AÖF SINAVLARI ONLINE MI YÜZ YÜZE Mİ?

Pandemi döneminde sınavlar online olarak yapılmıştı. Yaşanan deprem sonrasında sınavların nasıl yapılacağı hakkında henüz bir karar alınmadı.

ATA AÖF sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak? ATA AÖF bütünleme sınav tarihi değişti mi?ATA AÖF sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak? ATA AÖF bütünleme sınav tarihi değişti mi?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kaydinizi yaptirin ,zaman g3cmeden.gerisi onlara kalmış.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlıs yanlıs leptoptan ders olmaz on kısı pandemıde bıraraya gelıp bırbırlerıne yardım ederek ders gectıler muhendıs mımar hukukcu sımdı yuzlercesı kadrosunu beklıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır