MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi için başvuru

Deprem bölgelerine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar ile OHAL kararı alınana deprem bölgelerinde görevlendirme başvuruları MEBBİS üzerinden alınıyor. Başvurular aynı zamanda görevlendirme dilekçesiyle de yapılacak. Peki MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi geçici başvurusu ne zaman?

MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi için başvuru
MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi için başvuru
GİRİŞ 16.02.2023 10:49 GÜNCELLEME 16.02.2023 10:49

OHAL bölgelerine geçici görevlendirme başvurusu detayları merak ediliyor. MEB tarafından yapılan açıklamayla MEBBİS başvuru ekranından deprem bölgelerine geçici görevlendirme başvuruları alınacağı söylendi. MEB geçici görevlendirme başvurusu yapacakların kişisel şifrelerini kullanmaları gerekiyor. Peki MEB geçici görevlendirme başvurusu nasıl yapılır? MEBBİS OHAL deprem bölgesi  geçici başvurusu ne zaman?

MEB GEÇİCİ GÖREVLENDİRME BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı, OHAL bölgelerine geçici görevlendirme başvuru tarihini açıkladı. Bu anlamda yapılacak olan başvurular 16 Şubat 2023 tarihinde başlayacak.

MEB GEÇİCİ GÖREVLENDİRME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, MEBBİS başvuru modülü üzerinden ya da dilekçe olarak yapılabilecek. MEB tarafından açıklanan bilgilere göre geçici görevlendirme talepleri, MEBBİS üzerinden yapıldığında kişisel şifre kullanılarak gerçekleştirilecek.

Geçici görevlendirme başvuruları valilikler tarafından değerlendirilecek ve uygun görülenler modül üzerinden onaylanacak.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde