AÖL kayıtları uzatıldı mı, tarihleri değişti mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek?

AÖL kayıtları uzatıldı mı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Binlerce öğrenci Açıköğretim Lisesi 2. dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihlerinin değişip değişmediğini sorguluyor. Milli Eğitim Bakanlığı konu hakkında açıklama yaptı. Peki AÖL kayıtları uzatıldı mı, tarihleri değişti mi? 2023 AÖL kayıtları ne zaman bitecek?

AÖL kayıtları uzatıldı mı, tarihleri değişti mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek?
AÖL kayıtları uzatıldı mı, tarihleri değişti mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek?
GİRİŞ 21.02.2023 12:05 GÜNCELLEME 21.02.2023 12:05

AÖL kayıt tarihleri 20 Şubat 2023 tarihinde bitecekti. Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi 2. dönem kayıtları için tarihlerde değişiklik yapma kararı aldı. Açık lise kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek diye sorgulanıyor. Peki AÖL kayıtları uzatıldı mı, tarihleri değişti mi? 2023 AÖL kayıtları ne zaman bitecek?

AÖL KAYITLARI UZATILDI MI, TARİHLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

AÖL kayıtları hakkında Milli eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 2022-2023 eğitim öğretim yılı AÖL yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri açıklandı. 

AÖL KAYITLARI NE ZAMAN BİTECEK?

MEB açıklamasına göre Açıköğretim Lisesi 2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 3 Nisan 2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

AÇIK LİSE 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖL kayıt yenileme ve ilk kayıt işlemleri sonrasında 2. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağının açıklanması bekleniyor.

AÖL 2. dönem sınavları geçtiğimiz sene 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında yapılmıştı. Sınavlar, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi AÖL Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirileceği düşünülüyor.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi