İTÜ Rektörü'nden cuma namazı talimatı

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın gönderdiği talimat ile ders saatlerinin cuma namazına göre ayarlanmasını istedi.

İTÜ Rektörü'nden cuma namazı talimatı
İTÜ Rektörü'nden cuma namazı talimatı
GİRİŞ 12.01.2016 07:08 GÜNCELLEME 12.01.2016 08:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kamu kurumlarındaki cuma namazı genelgesinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) bahar dönemi ile birlikte başlayacak uygulamaya göre cuma namazı saatlerinde ders verilmeyecek.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın tüm akademik ve idari birimlere gönderdiği talimata göre gelecek eğitim-öğretim döneminde ders saatlerinin cuma namazına göre ayarlanması istendi. Açıklamaya göre akademisyenler ve öğrenciler isterlerse genelgeye uygun hareket edebilecek, isterlerse de bu zamanı öğle tatili olarak değerlendirebilecek.

Geçen hafta Resmi Gazete’de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile kamu personelinin cuma namazına gidebilmesi için gerekli düzenlemeler yapılmıştı.

YORUMLAR 17
  • muallim 8 yıl önce Şikayet Et
    nerdeeeen nereye.çok şükür.bir zamanlar bu üniversitelerde sakallı avına çıkılır başörtülüden öcü gibi bahsedilir görüldüğü yerde nerdeyse imha edilsin dercesine uygulamalar yapılır dı.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZE BU GÜNLERİ GÖSTERDİĞİN İÇİN.
    Cevapla
  • vahdettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin hocam.Helal olsun aldığın her kuruş.
    Cevapla
  • Celaletin 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocamı Allah razı olsu
    Cevapla
  • Mustafa Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocamdan Allah razı olsun. Gerçek laiklik budur. Cuma namazını gitmek isteyenlere kolaylık. Isteyen gider istemeyen gitmez. Ülkesini, insanlarını seven hocalarımızı yürekten tebrik ediyor,teröre destek veren sözde Aydın geçinenleride kınıyorum.
    Cevapla
  • Seyit 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hocam. %100'e yakin bir oranda halkı müslüman olan ülkeye de bu Yakışır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...