KPSS'ye girecekler dikkat! Geçersiz sayılabilir...

2016 ortaöğretim KPSS memurluk sınavına girecek adaylara kritik uyarı. Akbilinizi üzerinizde bulundurursanız sınavınız geçersiz olabilir

KPSS'ye girecekler dikkat! Geçersiz sayılabilir...
KPSS'ye girecekler dikkat! Geçersiz sayılabilir...
GİRİŞ 20.11.2016 06:40 GÜNCELLEME 20.11.2016 06:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sene Türkiye genelinde 3 milyon 500 bin adayın katılacağı KPSS ortaöğretim sınavında güvenlik hat safhada olacak. Özellikler adayın dikkat etmesi gereken en önemli husus ise yolcu kartları.

SINAVINIZ İPTAL EDİLEBİLİR!

Sınav güvenliğinin çok sıkı olduğunu anlatan sınav uzmanları "KPSS sınavına gelen her kişi özel araçla gelemiyor. Otobüs, metro gibi toplu ulaşım araçlarını kullananlar da var. Bu araçlara binmek için de toplu ulaşım kartı lazım. Mecburen bu kart yanınızda oluyor. Ancak salona girerken toplu ulaşım kartı bile alınmayacak. Şayet arama noktasından geçtiğinizde otobüs kartınız sizden alınmadıysa ve bu sınav sırasında ortaya çıkarsa sınavınız iptal edilir. Çünkü ÖSYM sadece KPSS sınava giriş belgesiyle kimlik dışında salona bir şey alınmaması konusunda herkesi uyarıyor" ifadeleri kullandı.

YORUMLAR 6
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    napalım ayakkabının içine koyacağız mecbur daha önce yaptım sıkıntı çıkmadı :)
    Cevapla
  • Alaaddin 7 yıl önce Şikayet Et
    Her sınav yerinde emanet için kilitli dolaplar olmalı. Daha önceden hazırlanıp nasıl sınav kağıtlarında isimler yazıyorsa o dolaplarda da isimler yazılıp, sınava girenler yanında bulundurması zorunlu eşyalarını bu dolaplara koyabilmeli. Dolaba ait anahtarı da yaznında bulundurabilmeli.
    Cevapla
  • ofli 7 yıl önce Şikayet Et
    yakında sınava bizide almıcaklar :))) yada yaz aylarında yapsınlar mayo ile gelek :)) çıkışta hortumla ıslatsınlar ehüehüehüü :))
    Cevapla
  • hilal 7 yıl önce Şikayet Et
    Emanet olacak mı peki onu nerden bilecegiz her yerde emanetci oluyormu
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    saçmalıkk .araba anahtarı yok akpil yok anahtar yok bozuk para yok.yürüyerekmi gideceğiz.anahtarları bile emanete teslim ediyorsun.o zaman emanete polis baksın kardeşimm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...