İstanbul'da yarın 16 Aralık okullar tatil olur mu?

Bu hafta İstanbul'da etkili kar yağışı olması sebebiyle okulların tatil edilmesi gündeme geldi. Peki 16 Aralık cuma günü okullar tatil olacak mı? Valilikten konuyla ilgili resmi açıklama var mı?

İstanbul'da yarın 16 Aralık okullar tatil olur mu?
İstanbul'da yarın 16 Aralık okullar tatil olur mu?
GİRİŞ 15.12.2016 10:45 GÜNCELLEME 15.12.2016 10:45
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Binlerce öğrenci İstanbul kar tatili haberlerini merak ediyor. 16 Aralık cuma günü itibariyle etkili bir kar yağışına girecek olan İstanbul'da tüm okullar tatil olacak mı?

Vali Vasip Şahin İstanbul okul tatili ile ilgili açıklama yaptı mı? İşte okul kar tatiliyle ilgili son dakika gelişmeler

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

16 Aralık İstanbul'da okullar henüz tatil edilmedi. Etkili kar yağışının olacağı İstanbul'da okullar tatil olabilir. Milyonlarca öğrenci heyecanlı bekleyiş içine girdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin konuyla ilgili açıklama yapar yapmaz haber7.com'dan öğrenebilirsiniz. 

İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji İşleri Müdürlüğü'nün yayınladığı saatlik hava durumuna göre, saat 09.00-12.00 arasında sulu kar etkili olacak. Yoğun kar yağışı ise İstanbul'da saat 15.00'da bastıracak. İstanbullunun iş çıkış saatinde kar etkisini arttıracağını, kar yağışının etkisini arttırarak devam ettireceği belirtildi.

16-aralık-hava-durumu

Yarın beklenen kar yağışı öncesi İBB alarma geçti ve vatandaşların kış mevsimini sorunsuz geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda 7 bin personel ve bin 345 araç kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır. 145 noktada ise kar küreme araçları görev yapacak.

İstanbul 16 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

15 Aralık çarşamba günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 5 en düşük 1 derece olacak. Karın en çok gece 03:00 ile 06:00 arasında etkili olması bekleniyor

YORUMLAR 205
  • bamya sever 7 yıl önce Şikayet Et
    vasip reis sana guveniyoruz
    Cevapla
  • jwjejejejej 7 yıl önce Şikayet Et
    Vali amca yarin okullar tatil olsun hava cok sogukk ve kar yagicakmis tatil olsun okullar yarin
    Cevapla
  • sshsbsbsb 7 yıl önce Şikayet Et
    valiii amca yarin istanbulda kar yagicakmis lutfen okuari tatil yapp
    Cevapla
  • ceren 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabah çok soğuk oluyor okula giderken tatil olsun İstanbul bunları dikkate alın kesin bilgi verin yaaaaaa !!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Ayse 7 yıl önce Şikayet Et
    Vali amca bunu okuyormusun bilmiyorum ama onlar yarin (15 Aralık) okullar tatil olsunnin. ....lutfenn sabahciyim okulum uzak giderken üşüyorum...bir gun lutfenn..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!