Bakan Selçuk'tan son dakika açıklama: Ücretli öğretmenlerin ödemeleri başlıyor

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ücretli öğretmenlere ödemelerin uzaktan eğitimin başladığı günden itibaren yapılacağını bildirdi.

GİRİŞ 01.04.2020 17:12 GÜNCELLEME 01.04.2020 17:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ücretli öğretmenlere ödemelerin uzaktan eğitimin başladığı günden itibaren yapılacağını bildirdi. TRT Haber canlı yayınında soruları yanıtlayan Selçuk'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

Henüz ulusal düzeyde bütün öğrencilere hitap edebilecek çalışmayı yapan iki, üç tane ülke var. Bunlardan bir tanesi de Türkiye. Bu anlamda Çin'den sonra dünyada da ikinci durumdayız.

Anne babalar gözetimi asla bırakmamalı, çocuklar çok sıkılmamalı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • Kutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bütün vatandaşlarını düşündüğü gibi öğretmenlerini de düşünüyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Fakat ekders ödemesinde büyük bir haksızlık var dönülmesi lazım. Çünkü bazı öğretmenlerin ekders sayısı 20 iken bazı öğretmenlerin ekders sayısı 4 mesela. Yani iki öğretmen de derse girmediği halde bi öğretmen 2000 diğer öğretmen 200 lira alacak. Ya ekders ücreti verilmemeli yahut seminer dönemindeki gibi bütün öğretmenlere günlük üç saat ücret verilmeli diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • alpay 3 yıl önce Şikayet Et
    ben ögretmen degilim kamu görevlisiyim.anlamadıgım konu şu bu ögretmenlerden ne istiyorsunuz ki.tamam şuan okullar kapalı ama adamlar evlerinden çalışıyorlar yani yattıkları yerden maaş almıyorlar. bizim insanımız bilip bilmeden konuşuyor cocuklarınızın gelecegi için ugraşan ögretmendir hemde kendi cocukları kadar o kadar ugraşmıyorlar gerçekten hakları ödenmez. okullara gitmiyorlar ama evden çalışıyorar sizin cocuklarınız gelecegi için ögretmenlerimize haksızlık yapmayın Hazreti Ali (radıyallahü anh) bana bir harf örgetenin kırk gün kölesi olurum demiştir...
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    okullara gitmediği halde neden ek ders alır öğretmen bu ülkede şuan tek problem öğretmen maaşı mı yani hakkım varsa haram olsun
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunda derki; ekders yapılan ders karşılığı ödenen bir ücrettir. Peki yapılmayan ekdersin karşılığında ödenen ücret haram değil midir? Öğretmenler bunu kendilerine bir sorsunlar!!
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullara gitmediği halde öğretmen ek dersleri neden farklı? Ortada bir haksızlık var. Ya herkese eşit verilmeli. Ya da hiç verilmemeli. Bana sorarsanız ek dersler yardıma muhtaç insanlara verilmeliydi.
    Cevapla
  • Bursalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Moda Tasarımı öğretmenleri şu anda okullarda maske dikiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak