AÖF ara sınav sonuçları açıklandı! AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuç sorgulama!

Eğitimlerine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde devam eden öğrenciler koronavirüs sebebiyle online olarak gerçekleşen sınavları sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavlarının açıklandığını duyurdu. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte AÖF bahar dönemi sınav sonuçları sorgulama ekranı!

AÖF  ara sınav sonuçları açıklandı! AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuç sorgulama!
AÖF ara sınav sonuçları açıklandı! AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuç sorgulama!
GİRİŞ 11.05.2020 10:48 GÜNCELLEME 11.05.2020 10:48

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları salgın hastalık nedeniyle bu yıl internet üzerinden 18 Nisan- 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. 7 Mayıs itibariyle son bulan bahar dönemi sınavlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından yoğun olarak araştırılıyordu. Öğrencilerin beklediği açıklama Anadolu Üniversitesinden geldi. AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ilan edildi. AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar için AÖF sınav sonuçları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi geçme notları…

 

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Bahar dönemi sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin kullandığı e- Kampüs sistemi üzerinden kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilirler. İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı;

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF vize ve final sınavları sonucu aldığınız notun 100 üzerinden en az 35 olması dersi başarılı olarak geçtiğiniz anlamına geliyor. Anadolu Üniversitesi sınavlarında 84 ve 100 arası not alan öğrenciler AA,  77-83 arası not alan öğrenciler AB, 71 ve 76 arası not alan öğrenciler BA, 66 ve 70 arası not alan öğrenciler BB, 61 ve 65 arası not alan öğrenciler BC, 56 ve 60 arası not alan öğrenciler CB, 50 ve 55 arası not alan öğrenciler ise CC harfiyle derslerinden geçiyor. Koşullu olarak geçme notları ise 46 ve 49 arası CD, 40 ve 45 arası notlar DC, 33 ve 39 arası notlar ise DD olarak harflendiriliyor.

AÖF SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

AÖF sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar için sonuçlar ilan edildiğinden 3 (üç) iş günü içerisinde itiraz gerçekleşebilir. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir. Üç iş günü geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak