Seminere katılan öğretmen korona çıktı!

Burdur'da seminere katılan bir öğretmenin Covid-19 çıkması üzerine meslaktaşlar karantinaya alındı. Okul geçici olarak kapatıldı.

Seminere katılan öğretmen korona çıktı!
Seminere katılan öğretmen korona çıktı!
GİRİŞ 26.08.2020 19:04 GÜNCELLEME 26.08.2020 19:04
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Burdur'un Gölhisar ilçesinde adı açıklanmayan bir öğretmenin Covid-19 testi pozitif çıktı. Öğretmen ile okulda düzenlenen seminere katılan meslektaşları evlerinde karantinaya alındı.

Gölihsar ilçesindeki bir ilkokulda görev yapan öğretmene rahatsızlanması üzerine Covid-19 testi yapıldı.

Öğretmenin, test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine adı açıklanmayan öğretmen ile okulda düzenlenen seminere katılan diğer öğretmenler, evlerinde karantinaya alındı. Okul, geçici olarak kapatıldı.

YORUMLAR 94
  • Abdullah Yeşilkaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Her meslek gurubundan ölenler oldu,yapacak birşey yok. Yaz boyunca tüm öğretmenler lüks otellerde tatil yaptı,lüks araçları ile yolculuk yaptı,ne yani sürekli evdemi otursunlar şimdi de ?
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    güvende olsunlar diye maaşıyla işden uzakta tutulmaları faydalı değilmiş demekki
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulları açmak aynı düğünlerde halay çekilmesi gibi yakında kapatırlar. Evde söz dinlemiyor demi çocuklar. Millet bıktı tabi çocukları öğretmenlerin başına sarmak istiyorlar:))))) Valla 5 aydır çocuklarla birbirimizi yiyoruz. Okul çok iyi bir şeymiş. Evde 2 çocukla uğraşamadık. Allah öğretmenlere sabır versin o kadar çocuğun hakkından gelmek çok zor. Bir de eğitecek öğretecek filan valla kafa dayanmaz. Ben çocukları dersin başına oturtamadım her gün kavga. Öğretmeni hakkından geliyordu. Ödevler her gün yapılıyordu düzenli. Şimdi bitiğiz. Ama okullar açılmalı mı bence daha erken aşı bulunmadan okul açmak tüm toplumu riske atar. Çünkü bu çocuklar çok kolay taşıyıcı olacaklar.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ben çocuğumu okula göndermeyeceğim varsın okumasın canından dahamı öneli
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevda öğretmenlik bölümlerinde tüm formasyon dersleri fazlasıyla verilir zaten. Şu anda kadrolu öğretmen ler olacak okulda, korkma sen sakın. Hepsi de eğitim fakültesi mezunu ve 90 üstü kpss ile yerleşiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak