AÖF yaz okulu sınav tarihi: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, uzaktan mı yapılacak?

AÖF yaz okulu sınavları online mı yapılacak? sorusunun yanıtı eğitimlerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Yapılan açıklamaya göre sınavlar internet tabanlı ortamda gerçekleşecek. Peki AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF yaz okulu sınav tarihi: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, uzaktan mı yapılacak?
AÖF yaz okulu sınav tarihi: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, uzaktan mı yapılacak?
GİRİŞ 28.08.2020 14:30 GÜNCELLEME 28.08.2020 14:30

Dönem içinde yapılan sınavlarda başarısız olan öğrenciler AÖF yaz okuluna kayıtlarını tamamlamıştı. Kayıtların ardından gözler AÖF yaz okulu sınav tarihlerine çevrildi. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesinde eğitimlerini sürdüren adaylar AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? yapılacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Anadolu Üniversitesi yaptığı açıklamada salgın hastalık nedeniyle yurt dışında ve yurt içinde yapılacak AÖF sınavlarının internet üzerinden yapılmasına karar verdiğini duyurdu. İşte AÖF yaz okulu sınav tarihleri…

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi Yaz okulu sınavları 5 Eylül 2020 Cumartesi günü başlayacak ve 9 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar devam edecek. Yaz okulu sınavları öğrencilerin erişimine 5 gün açık olacak.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKLADI!

“Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır.”

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN YAZ OKULU SINAVI AÇIKLAMASI

“05-09 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 2019-2020 öğretim yılı İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavında İnternet bağlantısı ile ilgili gerekli teknolojik altyapıya sahip olmayan öğrencilerimiz, 24-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numarasını arayıp randevu alarak bulundukları ildeki Açıköğretim bürosunda, İnternet ortamında yapılacak sınava girebilecektir.

Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar