Eğitimde yeni dönem başlıyor! Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, yüz yüze eğitim ve okulların açıklamasıyla ilgili alınan kararları açıkladı. Başkan Erdoğan, 'Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak yüzyüze ve uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz sisteme devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 07.09.2020 21:08 GÜNCELLEME 08.09.2020 00:19
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından koronavirüs tedbirleri ve okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.


BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak yüzyüze ve uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz sisteme devam edeceğiz. Ailelerin tercihlerine göre okul öncesi ve 1. sınıftan başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz. Bu uygulama salgının seyrine göre şehirlerimizde farklılık gösterecektir. Çocuklarımızın eğitim hayatının aksamadan devam etmesi tek gayemizdir. '' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 54
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    ölü çocuk hiç bir işe yaramaz. etkili bir aşı bulunup aşılama tamamlanana kadar eğitime uzaktan devam edilmeli
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    virus ne zaman biteceği belli değil. bakanlık gerekli tedbirleri alacaktır. okul olmadan da olmuyor .kademeli bir şekilde egitim baslamali .
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yaparken herkesi bir keseye koymayın kimi aileler tatilde avm de gezmedi düğün derneğe gitmeyen ailerde var benim 12 yaşında kızım kalp hastası ona birşey olmasın diye bahçeli bir ev kiraladım 6 aydır bu alandan dışarı çıkmayı kimseyi kabul etmedim okullar ne kadar korunur bu çocuklar herşeyden önce ortak kullandıkları tuvalet var tamam öğrencilere kızıyorsunuz ama uzaktan eğitim yapıp görevini layığıyla yapanlar var bir şey ler yorum yaparken sadace ikiye bölün gerçekten işini yapanlar pandemi süresince evde kalanlar bu grubun suçu yok asıl söz dinlemeyenlere kızın
    Cevapla
  • Lrdm 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam kızınız için kronik rahatsızlığından ötürü rapor almalısınız. Kronik hastalığı olan öğretmenler ve öğrenciler okullara gitmeyecekler. geçmiş olsun...
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam artık uzatmayın işte Okul uzaktan sınavlar ise yüzyüze olsun bitsin.Sınav yapmazsan kimse umursamaz.Sınavı evde yaparsan yine umursamaz.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şartlarda yüzyüze eğitim demek koronavirüsün girmediği bina , hasta etmeyeceği aile kalmayacak demektir. Bu çok büyük bir risk ve benim çocuklarım astım hastası. 1 ayda ortalık Çin in Wuhan kentinden beter olur. Çocuklarımı okula göndermeyi kesinlikle düşünmüyorum.
    Cevapla
  • Bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    Plajlar,restoranlar,düğün salonları, oyun salonları,parklar, oyun alanları, oteller, apartlar çocuklarla dolu. Korona buralara uğramamaya söz mü vermiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!