KYK burs başvuru sonuçları bu gün açıklanacak mı? Üniversite burs ve kredi başvuru sonuç tarihi

Öğrenim gördüğü süre boyunca her ay 550 TL'lik burs ve kredi alacak üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Kygm.gsb.gov.tr ve E-devlet adreslerinden öğrenilebilecek KYK başvuruları Aralık ayı itibariyle duyurulacak. Peki 25 gündür açıklanmayan KYK burs sonuçları bugün belli olacak mı? İşte Kredi ve Yurtlar Kurumu başvuru sonucu sorgulama ekranı...

KYK burs başvuru sonuçları bu gün açıklanacak mı? Üniversite burs ve kredi başvuru sonuç tarihi
KYK burs başvuru sonuçları bu gün açıklanacak mı? Üniversite burs ve kredi başvuru sonuç tarihi
GİRİŞ 04.12.2020 15:57 GÜNCELLEME 04.12.2020 15:57

KYK burs sonuçları gündemde yer alan ve başlıca merak edilen konular arasında bulunuyor. Üniversite eğitimine yeni başlamış milyonlarca öğrenci, devletin sağladığı ödemeli veya geri ödemesiz burslardan yararlanmak istiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek son dakika açıklamasıyla birlikte öğrenciler KYK burs sonuçlarını TC kimlik numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sayfasından sorgulayabilecek.

 

 

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK destek hesabından yapılan açıklamada, duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için internet sitesini ve resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet etti. 04 Aralık itibariyle "KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı?" sorusunu soran öğrenciler için henüz bir bilgi yayımlanmadı. Geçtiğimiz dönem 24 Ekim'de sona eren KYK başvuruların ardından sonuçları 16 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Aynı takvimin tekrarlanması durumunda Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve geri ödemeli kredi başvuru sonuçların 7 Aralık 2020 tarihine kadar açıklanacağı söylenebilir.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...