MEB'den o iddia sonrası son dakika açıklaması! Harekete geçildi

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'nın bir ilçesinde bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen olayla ilgili inceleme/soruşturma başlatıldığını duyurdu.

MEB'den o iddia sonrası son dakika açıklaması! Harekete geçildi
MEB'den o iddia sonrası son dakika açıklaması! Harekete geçildi
GİRİŞ 24.09.2021 17:36 GÜNCELLEME 24.09.2021 17:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Ankara'da bir din kültürü öğretmeninin alevi öğrencileri hedef aldığı iddialarına ilişkin açıklama yayımlandı. MEB'den yapılan son dakika açıklamasında, "Ankara'nın bir ilçesinde bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen olayla ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme/soruşturma başlatılmıştır. Süreç yakından takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

AK Parti olarak vatandaşlarımızın dinsel tercihleri ve mezhep tercihlerinin tamamen kendilerine ait olduğunu düşünüyor, Alevi-Sünni vatandaş gibi bir ayrımı asla kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı temel çatımızdır.

Ankara'nın bir ilçesinde bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ile bazı öğrenciler arasında geçtiği iddia edilen hadise, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Valiliği tarafından yakından takip edilmektedir. Peşin hükümlü açıklamalar yerine incelemelerin sonucu beklenmelidir. Kardeşliğimize kasteden her sözün ve davranışın karşısındayız.

Kardeşliğimiz her şeyin esasıdır. Vatandaşlarımızın bu konuda sosyal medyada ortaya atılan yalan haberleri dikkate almamasını istirham ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan Alevi-Sünni kardeşliğini en güzel şekilde ifade etmektedir: "Türkiye, kurulan onca tuzağa rağmen nifak tuzağına düşmemiştir. Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamîleridir."

YORUMLAR 11
  • Emre06 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi okul
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber yapanları göz altına alarak sorgulanmalı milletin sinir uçlarını kasiyanlara gereken cezai işlem uygulanmalı
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Kisilerin Aciklamalari, soylemleri devlet yetkilisi olsa bile kendini baglar. Bir kisi devletten buyuk degildir. Gorevine siradan biri olarak basladiysa suc islerse siradan biri olaraktan da gorevden alinir. Algilar uretmeye kimsenin hakki yoktur.
    Cevapla
  • Hasan doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yetkilerin söylemleri kendini bağlamaz devletin makamında olan kişinin sözleri devleti bağlar örnek baskanin konuşması kendinizi bağlar hayir devleti bağlar cahil cahil konuşma devletin makamindaki kişinin sözleri devleti bağlar bunu unutma
    Cevapla
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ücretli öğretmenler zaten 2.500 tl maaş ile çalışıyor. Ve oraya girmek için kim bilir ne zorluklar çekti. Burada amaç imam Hatipli bir öğretmeni örnek göstererek Hükümeti kötü düşürmek için yapılan bir komplodur. Lütfen herkes uyanık olsun.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük oyunu görün diyorsunuz ha sizde
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    ey Türk millet çıbanın başı kaşınıyor dikkat edelim ne alevi si ne Sünni si insanları kutuplaştırmaya çalışıyorlar aman dikkat edelim bir insanı diniyle inancı ile değerlendirmek yanlışına düşmeyelim dini dili ırkı ne olursa olsun kendini (TÜRKİYE CUMHURİYETİ)vatandaşı olarak gören herkes benim kardeşim bizler 12 eylülden önce bu oyunlara geldik sizler gelmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler