Bakan Özer'i gülümseten istek: Müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Samsun'da bir okula ziyaretinde öğrencilerin “Müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın" şeklindeki isteği herkesi gülümsetti.

Bakan Özer'i gülümseten istek: Müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın!
Bakan Özer'i gülümseten istek: Müzikten bırakıyorlar, sınıfta kalma olmasın!
GİRİŞ 24.03.2022 14:13 GÜNCELLEME 24.03.2022 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Samsun’un Canik ilçesinde yeni yapılan Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Bakanın ilkokula geleceğini duyan 8. sınıf öğrencileri de okula gelerek bahçede beklemeye koyuldu.

Bakan Özer, okul binasından çıktığı esnada kendisini alkışlayan öğrencileri yanına çağırdı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

"MÜZİKTEN BIRAKIYORLAR" 

Çekilen fotoğraf sonrası öğrenciler, Bakan Özer’e gülümseten isteklerini sıraladı. Öğrenciler, “Hocam müzikten bırakıyorlar. Sınıfta kalma olmasın. Hep sınıfta kalıyoruz. LGS kolay olsun" dedi.

Bakan Özer de, “Derslerinize iyi çalışın, her şeyi başarırsınız” karşılığını verdi. Öğrencilerin istekleri Bakan Özer ve beraberindeki protokolü gülümsetti. Özer, çocukların isteklerini dinledikten sonra okuldan ayrıldı.

Okul çıkışında da Bakan Özer’i alkışlarla uğurlayan ortaokul öğrencileri, daha sonra isteklerini basın mensuplarıyla da paylaştı. Öğrenciler isteklerini, “Sınıfta kalma olmasın. Beden 4 ders olsun. LGS kolay olsun” diye sıraladı. Bazı öğrenciler matematik, Türkçe ve İngilizce derslerinden şikâyet ederek, aldıkları notları söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ADIYAMAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencilerde Sınav kaygısı değil,öğrenme katgısı olmalı.Herkes doktor, mühendis,öğretmen olmak zorunda değil bu yolda giden sınavlara da tabii tutulmamalı.Fırıncı,terzi,tamirci de lazım bu ülkeye.Yani diyeceğim odur ki her ne olursan ol , dürs ol, o mesleğin de en iyi ol.
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok tatlılar ya, iskandinav ülkelerindeki eğitim sisteminde not, geçme kalma kaygısı yok, öğrenmeyi öğretiyorlar, hayata hazırlıyorlar, toplumla barışık topluma katkısı olacak bireyler üreten bir değerler eğitim modeli uygulanıyor
    Cevapla
  • M.T 2 yıl önce Şikayet Et
    Müzik seçmeli ders olmalı. Hala bu saçmalık devam ediyor mu? "Tone deaf" kavramını hiç duymamışlar mı? Her çocuğa zorla müzik becerisi kazandırılır mı? Çocukların isteği kabul edilmeli.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki öğretmen öğretip geçirmeli...Öğretmeden geçirmesi en kötüsü...DiplomALI CAHİL OLUYORSUN..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...