Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri başladı

Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri Atlas Vadi Kampüste başladı. 18 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan tanıtım günlerinde Fakülte ve bölümlerin yanı sıra, workshop ve projeler de tanıtılacak.

Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri başladı
Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri başladı
GİRİŞ 19.07.2022 10:37 GÜNCELLEME 19.07.2022 13:02

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Aday öğrenciler ve ailelerinin üniversite arayışına başlamalarıyla birlikte Atlas Üniversitesi de, Tercih ve Tanıtım Günlerini “Tercih Atlası” konseptiyle başlattı. 

Atlas Vadi Kampüste gerçekleşen Tercih Atlasında Tıp Fakültesi, 50 ünitelik bir merkezi bulunan Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulama Araştırma Merkezi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile birlikte toplamda 5 fakülte, Meslek Yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tanıtılıyor.

Ayrıca Atlas Üniversitesi’nin Teknofest 2022 İnsanlık Yararına Teknoloji yarışmasında finalist olan EPICENTRUM ekibi de, finale kalan projelerini aday öğrencilere tanıtırlarken, Atlas Üniversitesini tercih edecek olan öğrencilerin NFT Cüzdan ile oluşturabilecekleri Blockchain'e dair bilgiler de verilecek.

Akademisyenler ve Öğrenciler bilgilendirilecek

Bu sene 3. akademik yılını yaşayacak olan üniversitenin düzenlediği Tercih Atlasında, nitelikli ve akademik altyapı özelinde tasarlanan Atlas Vadi Kampüs yerleşkesinin imkanları, taban puanları, laboratuvarları, bursları, iş imkanları, sosyal aktiviteleri, araştırma merkezleri, kütüphaneleri, öğrenci kulüpleri, değişim programları gibi birçok konuda akademisyenler ve okul öğrencileri tarafından bilgi verilecek.

 

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama