Öğrencilik yaptığı okula müdür oldu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Sınıf Öğretmeni Pelin Solak, eğitim gördüğü, Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduğu Atatürk İlkokuluna Müdür olarak atandı.

Öğrencilik yaptığı okula müdür oldu
Öğrencilik yaptığı okula müdür oldu
GİRİŞ 08.09.2022 12:09 GÜNCELLEME 08.09.2022 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atatürk İlkokulunun yeni Müdürü Pelin Solak, “İlkokulu okuduğum, öğretmenlik yaptığım, Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunduğum okuluma Müdür olarak atanmamın gururunu yaşıyorum. Şükürler olsun, bu benim için büyük bir mutluluk” dedi.
2001 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğini bitirerek aynı yıl göreve başlayan Pelin Solak, mezun olduğu Hisarcık Atatürk İlkokulunda 2007 yılında Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Solak, 2015 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • tın li 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler Pelin başarılar sana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası