MEB'den açıklama: Sınavın ertelendiği iddiaları asılsız

Milli Eğitim Bakanlığı: "Sosyal medyada paylaşılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır."

MEB'den açıklama: Sınavın ertelendiği iddiaları asılsız
MEB'den açıklama: Sınavın ertelendiği iddiaları asılsız
GİRİŞ 10.11.2022 17:11 GÜNCELLEME 10.11.2022 18:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada ve kamuoyunda Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

İddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Gerekli olduğunda her türlü bilgilendirme Bakanlığımızca düzenli olarak yapılmaktadır. Resmi makamlarımızca yapılan bilgilendirmeler dışındaki iddialara itibar edilmemesi gerekmektedir” denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Mezgitbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer bakanlıklar personeli için şartsız ,nedensiz iyileştirme yapabilirsen MEB bakanı personelini karşısına alarak hala sınav da sınav diye diretiyor.
    Cevapla
  • Fzl 1 yıl önce Şikayet Et
    En büyük sendika nasıl olurda boyle birseye baştan önlem almaz maddi imkanlar daha da iyileşsin diye başvurdu öğretmenler İstifalar kaçınılmaz olacak
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    uzmanliktan başka derece-kademe olayına da karşiyim.Hayata yeni atılırken en düşük maaşla ekonomik olarak cezalandirilip, sonrada 50 TL 100 TL aylık sus payı veriliyor. Uzmanlikta böyle birşey olacak. Sesi çikacak insanlara sus payindan başka birşey değil. Öğretmenlerde sayı düşürülürse bence maaşlarda arttırılabilir.
    Cevapla
  • Adilci 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzman öğretmen+Başöğretmen= Değeri anlaşılmayan öğretmen
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla yıllardır bir sendikanın üyesiyim pes ettim hiç mi agirliginiz yok ya... En kısa sürede istifa edeceğim sınava hayır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?