MEB'den 'Dünya Engelliler Günü' programı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 3 Aralık'ta İstanbul Ataşehir'de Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Estitüsü’nde “Dünya Engelliler Günü Programı” yapılacak.

MEB'den 'Dünya Engelliler Günü' programı
MEB'den 'Dünya Engelliler Günü' programı
GİRİŞ 02.12.2022 11:15 GÜNCELLEME 02.12.2022 11:15

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 3 Aralık Cumartesi günü Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde gerçekleştirilecek program hakkında detayları paylaştı. 

Yapılan açıklama şöyle:

Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin toplumsal yaşama tam olarak katılımlarının sağlanması; başta eğitim öğretim olmak üzere tüm hizmetlerden en üst düzeyde yararlanmaları, çalışan, üreten ve kendi kendine yetebilen bireyler olarak toplum içerisinde yer alabilmeleri Bakanlığımızın en önemli hedefleri arasındadır.

Bakanlığımız tarafından bu düşünceden hareketle her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlenmekte, toplumsal farkındalığı artırıcı çalışmalar yapılmaktadır.

Bu  kapsamda İstanbul ilimizde Ataşehir  Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Estitüsü’nde “Dünya Engelliler Günü  Programı ” yapılacaktır.

Söz konusu program Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Osman SEZGİN’nin katılımlarıyla gerçekleşecektir.
            
Tarih : 03.12. 2022 Cumartesi
Saat  : 10.15
Yer    : Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü  Ataşehir-İSTANBUL
 
 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor