Milli Eğitim Bakanlığı'ndan atama açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Özer'in "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok" ifadesini kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan atama açıklaması!
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan atama açıklaması!
GİRİŞ 24.12.2022 17:56 GÜNCELLEME 24.12.2022 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yayımlanan ve Bakan Mahmut Özer'e atfedilen, "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok." iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Sayın Bakanımızın böyle bir ifadesi olmamıştır. Öğretmen atamasına ilişkin çalışmalar tamamlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır." değerlendirmesinde bulunuldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri fitne fesat hani kanın çıkmıştı yalan haber manipülatif haber hele hele bakanlar töhmet altında kalıyorsa hakimler savcıılae emniyet nerde bu uydurma haberi yapan yayan firne odağı kesin FETÖ cıdır bulsun halletsin bu kanepelerden bıktı bu millet. Bukelemun iblisin çocukları hepsi CİA MOSSAD ajanı.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün öğretmenler ve ve aileleri dört gözle bekliyorlar. En az 65 bin atama bekliyoruz. Geçen yıllardan birikme çok. üstelik sınav 2 kez tekrarlandı.
    Cevapla
  • bilsem mağdurları 1 yıl önce Şikayet Et
    bilsemlere pandemi nedeniyle hak kaybına uğrayan bu yılki 4cü sınıflara, geçen yılki 4cü sınıf öğrencilerine verilen başvuru hakkı verilmelidir. 2020-21 eğitim yılında meb tarafından pandemi gerekçesiyle sınav yapılmadı. 1 sınav hakları kayboldu. Bu hakkı istiyoruz. ekstra bir şey istemiyoruz.
    Cevapla
  • Kamil İlbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu YCHP'si ne söylüyorsa yalan, iftira ürünü çıkıyor, binlerce kez yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Urfali 1 yıl önce Şikayet Et
    Saglik bakanligimiz personel ihtiyacina binaen yil icinde 155 bin atama yapti haydi bakanim milyonlarin gozu kulagi sizde en az 100 bin atama gercekten ihtiyac ta var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak